Huis Asser familiedrama horrortoneel

Icoon PolitieDe agenten die dinsdagavond de woning aan de Stroom in Assen betraden, waar een man met zijn vrouw dood werden gevonden, troffen een gruwelijk tafereel aan. Eerst zagen ze de man bungelen aan een strop in het trapgat.

Daarna vonden ze in de badkamer een losse hand en het zwaar verminkte lichaam van de vrouw. In de woning werden verder een hakbijl en een mes gevonden.

De politie wil alleen kwijt dat de man zelfmoord heeft gepleegd. Hoe de vrouw om het leven is gekomen, wordt nog onderzocht.

Er is ook een soort memorecorder van de man gevonden. Of hij op daarop een uitvoerige bekentenis aflegt, is niet bekend.

Het stel had drie jonge kinderen die op last van de kinderbescherming uit huis waren geplaatst. Zowel de man als de vrouw stonden onder psychologische behandeling en waren bij de politie bekend vanwege problemen in de relationele sfeer.

Update 20.06
De politie heeft vanmiddag gemeld dat ůůk de vrouw zelfmoord heeft gepleegd. De man heeft daarna het lichaam van de vrouw verminkt en tenslotte de hand aan zichzelf geslagen.

Volgens een politiewoordvoerster is het uitgesloten dat een derde persoon bij de zaak betrokken is geweest.

Met dank aan SpiekerJozef en Dr-Kill-Phil-Bill voor de submit.