Plien, Jennifer en Pierre in Botox Methode

Icoon FilmJennifer de Jong, Plien van Bennekom en Pierre Bokma spelen belangrijke bijrollen in de zwarte komedie De Botox Methode van regisseur Dick Maas. Dat heeft distributeur Independent Films vandaag bekendgemaakt.

De hoofdrollen worden vertolkt door Sanne Wallis de Vries, Hadewych Minis en Bracha van Doesburgh.

De Botox Methode verhaalt over drie verveelde miljonairsvrouwen die een huurmoordenaar (Kees Boot) inschakelen om een overspelige echtgenoot (Hans Kesting) uit de weg te ruimen. Jennifer de Jong speelt de maîtresse van Hans Kesting, Bokma speelt een plastisch chirurg waar de drie dames vaste klant zijn en Plien van Bennekom is te zien als moordende huisvrouw. Ook Ellen ten Damme en Horace Cohen figureren kort in de film.

De Botox Methode is de eerste Nederlandstalige productie die regisseur Dick Maas in twaalf jaar tijd maakt. De film gaat half december in première. Daarna heeft Maas nog twee films in de planning staan: de thriller De Rekening, met Pierre Bokma en Gijs Scholten van Aschat in de hoofdrol, en de horrorfilm Sint, over een bloeddorstige goedheiligman die op 5 december kinderen ontvoert en vermoordt.


Dick Maas