Man toont penis op politiebureau

webzapper had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon PolitieDe politie heeft zaterdagavond in Wierden een 40-jarige dronken snorfietser aangehouden nadat hij op de vlucht was geslagen. De man kon zich echter ook na zijn aanhouding niet gedragen en besloot op het politiebureau zijn geslachtsdeel uit zijn broek te halen.

De politie was bezig met een grootscheepse alcoholcontrole in Noordwest-Twente, toen de bromfietser aan kwam rijden. Agenten gaven hem een stopteken, waarna hij stopte. Toen de man, die sterk naar alcohol rook, verteld werd dat de politie bezig was met een alcoholcontrole, keerde hij zijn snorfiets en reed weg. Een van de agenten zette daarop de achtervolging in en kon de man klemrijden.

De snorfietser werd vervolgens meegenomen naar het politiebureau, alwaar hij weigerde mee te werken aan een ademanalyse. Ook vond hij het nodig de agenten zijn geslachtsdeel te tonen. De man is voor nader verhoor opgesloten. Hij blijkt reeds eerder met de politie in contact te zijn geweest voor het rijden onder invloed. Zijn rijbewijs wordt ingevorderd en proces-verbaal opgemaakt.

Winschoten
Ook in Winschoten vond er een opmerkelijk penisgebeuren met betrekking tot de politie plaats dit weekend. Een 49-jarige man uit Finsterwolde werd daar namelijk aangehouden nadat hij tegen een politieauto had geplast. De man verzette zich hevig tegen zijn aanhouding en kreeg bovendien hulp van zijn neef. De politie besloot hierop pepperspray in te zetten om de man te kunnen oppakken.