Overvallers stelen verbandtrommel

Icoon Domme criminelenEen tweetal gewapende overvallers maakten in Duitsland een wel heel stomme fout. De twee snuggere schurken overvielen een beveiligd geldtransport en gingen ervandoor met een verbandtrommel in plaats van een koffer vol met geld. De twee boeven dwongen de chauffeur tot stoppen door op het busje te schieten op een weg in de plaats Gronau.

Nadat ze de achterkant van het busje hadden geopend greep één van de boeven een koffer waarna beiden zich uit de voeten maakten. In plaats van een geldkoffer namen ze een EHBO-trommel mee. Politiewoordvoerder Johann Steinlitz zegt dat het tweetal wel kans maakt op een nominatie voor de prijs voor de domste schurken, als die er zou zijn.

Hij voegt er nog aan toe: "Ondanks dat de boeven niet kregen wat ze wilden gaan we toch onderzoek doen naar het voorval, omdat ze een gewapende overval hebben gepleegd en er levens op het spel stonden. Gelukkigerwijs raakte de chauffeur van het geldtransport niet gewond bij het incident.", aldus de woordvoerder.