Vrouw ontwerpt 'onzichtbare' string

Esposa en Brutus2k hadden ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon Buitenlands nieuwsEen 44-jarige Australische vrouw heeft een nieuw soort string ontworpen. Het behelst niet veel meer dan een klein stukje stof aan de voorkant dat door twee dunne bandjes rond de benen op zijn plaats wordt gehouden.

Het voordeel van de string is dat hij niet boven de spijkerbroek te zien is. Jan Digney denkt met haar opmerkelijke vondst de markt te gaan veroveren. In Australiė ligt sinds vorige week de eerste lading, zo'n 35.000 exemplaren, in de winkel.

Haar vinding wekt een ”hoop nieuwsgierigheid” en inmiddels heeft ze in 123 landen patent aangevraagd. Om het perfecte slipje te ontwikkelen heeft de Australische in vijf maanden tijd zo’n vijftig prototypes gepast. Haar zoektocht naar het ideale model heeft haar een slordige 300.000 Australische dollars (ruim 180.000 euro) gekost.

Het uitverkoren modelletje zit erg comfortabel en zakt niet af omdat het verstelbare bandjes heeft, zo laat ze weten. Digney kwam op het idee de slipjes te ontwerpen toen ze het probleem van zichtbare ondergoedrandjes met haar dochters besprak. ” We dragen geen ondergoed mam” was hun antwoord.”Ik was geschokt, zo heb ik mijn dochters niet opgevoed”, aldus Digney.

Subheader
De nieuwe string