Uitslagen Champions League (23/03/04)

Vanavond werden de eerste twee duels in de kwartfinales van de Champions League afgewerkt. AC Milan en Fc Porto deden daarin goede zaken.

In Milaan kreeg het thuispubliek het aanvankelijk wat benauwd. Deportivo la Coruna kwam na goed tien minuten op voorsprong door Pandiani, die vrij voor keeper Dida mocht inkoppen. AC Milan zette daarop druk op het Spaanse doel. Vlak voor rust kwam de beloning. Kaká schoot de 1-1 binnen. Na rust besliste Milan het duel opmerkelijk snel. Een minuut uit de kleedkamer was het al 2-1 door Sjevtsjenko. Binnen tien minuten brachten weer Kaká en Pirlo de eindstand op 4-1.

In Porto speelde de plaatselijke FC tegen Olympique Lyon. Vlak voor rust kwam Porto op voorsprong, Deco scoorde uit een schot van McCarthy de 1-0. In de tweede helft werd het ook nog 2-0 door Carvalho. De Portugezen kunnen daarmee met gerust hart naar de return in Frankrijk over twee weken.

Morgen volgen de andere kwartfinales: Real Madrid - AS Monaco en Chelsea - Arsenal