Aardrijkskunde en Wiskunde, door RMX

Eindexamens 2003Ook dit jaar kunnen FOK!kers hun verslagen over de net gemaakte examens submitten (zie voor meer info hier). RMX deed de afgelopen dagen twee examens: Aardrijkskunde en Wiskunde, en van deze dagen schreef hij onderstaand verslag.
Vandaag al om 9.00 uur moeten beginnen aan Aardrijkskunde. Nou had ik nooit problemen met de theorie van het vak, maar dan moeten ze er wel naar vragen!! De meeste vragen moest je oplossen door gewoon een beetje logisch na te denken. Je had dus vrij weinig aan wat je allemaal hebt moeten leren, maargoed da's mijn mening. Aardrijkskunde was op zich niet te moeilijk dus ik had een 6 gehaald terwijl ik een 4.4 mocht halen.

Wiskunde

Tsjah... hier zag ik dus echt tegen op. Maar het examen viel me 100% mee. Ik had niet verwacht dat het zó simpel zou zijn! Ook omdat we op een erratumblad allerlei formules voor het berekenen van prisma's etc kregen zodat we deze niet uit onze bol hoefde te leren. Voor dit vak kwam ik op een 7 uit wat mij zeer verbaasde met een 5.1 op het laatste rapport.

Al met al ben ik na 3 dagen examens nog geen moeilijkheden tegengekomen.