F1: Coulthard boos op Montoya

David Coulthard is niet blij met de kapsones van Juan Pablo Montoya in de GP van Europa afgelopen zondag. David Coulthard raakte de kans op het podium kwijt toen hij werd aangereden door Montoya. Montoya weigerde zijn lijn aan te passen en raakte Coulthard die bezig was de Colombiaan buitenom in te halen.

"Ik wist dat ik een zeker risico nam door langs de buitenkant te gaan", aldus Coulthard. "Juan had overduidelijk problemen met zijn banden en ik wist dat het heel krap zou worden. Maar als hij zijn lijn zou houden zou ik hem voldoende ruimte kunnen geven en hem kunnen passeren. Maar hij verloor zijn achterkant en ik lag uit de race."

Ook deed Coulthard uitspraken over de resultaten van Montoya, en de reden waarom hij zo weinig races uiteindelijk finishte: "Er is geen glamour aan twee auto's die niet finishen. Die gozer gebruikte het hele circuit. Het verbaast me niks dat hij pas één Grand Prix heeft gewonnen. Hij is erg inconsistent in de races. Hij is fantastisch in de kwalificatie, maar hij moet het gewoon wat kalmer aan doen in de races."

Montoya maakte na afloop duidelijk dat hij erg veel problemen had om zijn auto onder controle te houden. Na afloop zou hij Coulthard zijn excuses hebben aangeboden.