Nanda en Bianca in de bus

Onze eigen Quenda ving het volgende op en meldde dit meteen op het Bus forum.

Nanda
Nanda: "ontzettend blij dat we hier zijn, toen ik het hoorde dat ik erin ging was ik heel zenuwachtig, ik ben al 38 (niet te zien! -red)
ik ben hoofdreacteur van een blad, maar ik had mijn baan net opgezegd, ik mag de naam niet zeggen, het is een blad wat over spirituele zaken gaat, maar wel met twee benen op de grond...ik heb mijn baan juist opgezegd omdat de onderwerpen voor mij wel heel confronterend zijn met het leven in de bus. Ik woon met mijn 3 kinderen, en ik heb een vriend, en die verzorgd nu de kinderen (Thomas, 10 - Lotte, 7 en Daan, 5).
Ik heb geen huisdieren....dat is niet practisch met mijn werk en de kinderen.
5 maart ben ik jarig, ik ben 1.79, dus het douchen zal wel een probleem worden...
het aanmelden is een uit de hand gelopen grap, er waren heel veel momenten dat ik dacht, als ik in de bus zit, dan zou ik dat of dat doen, ik heb gewoon het bedrag geboden dat alle andere passagiers hebben betaald, ik d8 als ik daar op selecteerd moet worden op het geld, dan is het eind zoek. Ik heb per 1 April mijn baan opgezegd, omdat ik eens wat anders wilde gaan doen.
Je doet niet alles zomaar en compleet impulsief, ik zou het natuurlijk geweldig vinden als ik er een nieuwe baan aan over zou houden.Niemand gelooft als je zegt dat dat miljoen niet je doel is, maar ik kan echt eerlijk zeggen dat dat niet mijn doel is."

Bianca
ze heeft 10.000 geboden.
"Ik ben nog nooit in de Ardennen geweest, het is een soort vakantie, ik hoop niet dat mijn baas nu kijkt, maar ik hoop ook op een andere baan, het is op de televisie gewoon heel moeilijk om binnen te komen, de 1e stap is nu gewoon gemaakt. Het is heel moeilijk als je een normale baan hebt, om in deze wereld binnen te komen. Ik heb gisteren een feessie gehad, weinig geslapen, dit hese, dit is voor het eerst dat ik dit heb.
ik heb zelf een boek meegenomen, van..ehh, hoe heet dat ook al weer, mensen die dat boek kennen weten waar ik het over heb, er zitten heel veel lege pagina's in..en daar hebben vrienden wat in geschreven en dat mag ik pas lezen als ik erin zit., kijk we hadden een feessie, en omdat ik zelf in de platenbranche zit, ik heb net ook mijn 2e zangles gehad...."

De roddels rondom de passagiers hebben hen er niet van weerhouden om erin te gaan.

Bianca heeft 2 katten, Kanjer en Smokey, en een duif, maar een duif is een duif, dus die mag binnenkort weer losvliegen. Ze is 1,69 en is 22 mei jarig.

Hartelijke dank aan Quenda en aan R@B voor het plaatsen van de foto's van de betreffende dames op zijn site.

Vanavond zal Aziz overigens bij Paul de Leeuw te gast zijn in zijn programma "Ouwe Jongens".
Submitter:  Bron: <a href=http://www.fokzine.net/forum target=_new>FOK!forum</a>