BNN-Bart bij 'Vinger aan de Pols'

Oprichter van Neerlands' jongste omroep BNN, Bart de Graaff, is op 3 januari 2000 in een extra aflevering van 'Vinger aan de Pols' te zien. In de aflevering vertelt Bart wat hij de afgelopen jaren allemaal heeft doorgemaakt.

Bart, die een niertransplantatie onderging, heeft ruim twee jaar kunnen leven zonder elke dag meerdere malen gespoeld te hoeven worden. Hij kon weer gewoon lopen, fietsen, sporten, en hij had niet dagelijks meer de pijn die hij daarvoor wel had. Maar het afgelopen jaar werd de nier door zijn lichaam afgestoten. Bovendien kreeg Bart kanker en een daarover heen nog eens een herseninfarct, die zijn korte termijn-geheugen beschadigde. Nu is hij het gelukkig allemaal weer te boven.


Overigens heeft BNN nog maar een paar duizend leden nodig, om volgend jaar 4 keer zoveel televisie te mogen maken! De omroep zit inmiddels over de 110.000 leden heen en ze hebben er 120.000 nodig, anders moet BNN van de beeldbuis verdwijnen. Dus ben je nog geen lid (kost maar fl 12,60) en wil jij Eddy Zoëy en Bart volgend jaar wéér en méér zien, ga dan effe naar BNN en geef je op!
Submitter:  Bron: <a href="http://www.medianed.com" target="mn">MediaNed</a>