Cumblasts en getoeter in de EU

Aan: Sunchaser
Van: Danny
Subject: "Wie toetert heeft voorrang; hoera voor de EU!"

In reactie op Sinds wanneer heeft Paris Hilton tieten?

Hej Sunnieboy!

Weet je wat ik nou net zit te lezen bij onze buren van Tweakers? Vanuit Europa willen ze internetproviders gaan dwingen 'piraterij' te filteren. Eerder is al aangegeven dat ze vanuit Europa een wetgeving willen die het verbiedt films en muziek te downloaden, en dat betekent dat we binnenkort waarschijnlijk gewoon dertig euro voor een dvd'tje en veertig euro voor een cd neer kunnen tellen. Daar waar Nederland niet aan een verbod wil, krijgen we die wet nu waarschijnlijk gewoon vanuit Brussel door onze strot geramd. Gepoeremetatord, wederom. Geweldig man, dat verenigde Europa. Elke derde auto op de snelweg is een Poolse zwartwerker die nog nooit van verkeersregels heeft gehoord. Wie het hardst toetert heeft voorrang daar en ze lijken er vanuit te gaan dat die verkeersregels gewoon binnen alle EU-landen zijn doorgevoerd inmiddels. Waarom zou je tenslotte moeilijk doen met verkeersborden en onlogische voorrangsregels als er een claxon in je stuur zit? Zo'n ding zit er om gebruikt te worden. Om te zeggen 'hej, teringlijer! Tief 's een eind opzij, ik moet erdoor!'. En tenzij de ander op een 'Joh, sterruf, kutmongool, ik rij gewoon door want ik heb een Hummer!' toetert heb je gewoon voorrang. That's the European way!

Ik vraag me wel af hoe internetproviders films en muziek willen blokkeren. Natuurlijk kunnen ze een 'handtekening' van een handvol tekens maken en dat blokkeren, maar dat is verre van foolproof. Bittorent haalt bijvoorbeeld een bestand in telkens kleine stukjes binnen om dat vervolgens op je pc weer tot één bestand om te toveren. Hetzelfde geldt eigenlijk voor binaries op usenet. En natuurlijk is het zo dat je een bestand slechts hoeft te zippen met een 0 bytes groot tekstbestand om een compleet andere hash te krijgen, waardoor je shares en downloads gewoon weer zouden moeten werken. Ok, ze zouden complete nieuwsgroepen en protocollen kunnen blokkeren, maar dan komt er wel weer een nieuw protocol om de hoek kijken. Denk aan automatisch ontvangen van een mailtje met een compleet bestand, al dan niet versleuteld om het NOG lastiger te maken te filteren, of gebruik van de huidige chatprotocollen en poorten. Creatieve ontwikkelaars genoeg, mogelijkheden genoeg en voorlopig hoeven we ons wat dat betreft dan ook geen zorgen te maken. Behalve natuurlijk dat alle kosten die met die zinloZe maatregelen gemoeid gaan voor rekening komen van de consument. Van mij mogen ze heel dat Europa afschaffen. Je merkt nu al dat ze zich steeds meer rechten toe eigenen. Het is een kwestie van tijd voordat ze zich gaan bemoeien met ons softdrugsbeleid en andere zaken waarin we qua wet- en regelgeving voorop lopen. Denk aan zaken als euthenasie bijvoorbeeld. Europa heeft de Nederlandse burger nog helemaal niets goeds gebracht voor zover ik 't zie. En als ze nu downloaden van films en muziek ook nog eens aan gaan pakken gaat 't alleen maar rap nóg rotter worden.

Over downloaden gesproken; leer een vrouw NOOIT hoe usenet werkt in combinatie met binsearch.info en ftd. Ik deed dat eerder deze week namelijk wel en een paar uur later stond onze 20mbit verbinding continu films binnen te sleuren voor de kinderen. 350Gb had ze in de download staan op een gegeven moment, en toen was er al dik 120Gb binnen. Een halve Terabyte! Vrouwen; Geef ze één vinger...

Sowieso zijn vrouwen niet snel tevreden. Neem nou die enorme negerin bij Idols. Dat is al een grote ster in een of ander Afrikaans land. Heeft al platen op de markt gebracht en al en heeft al een halve carriëre achter de rug. Toch is het niet genoeg voor Nathalie, de zangeres met het ontplofte kapsel. Nee, ze wil meer en krijgt daar van RTL volledig gelegenheid toe. Ze mag namelijk gewoon mee blijven doen, ondanks het feit dat ze blijkbaar al een platencontract heeft. Ik stel voor dat we de volgende Idols vullen met Mariah Carey, Celine Dion, Barbara Streisand, Beyonce Knowles, U2, Elton John, Eric Clapton en John Legend. Hoeven we ook geen vals kattengejank van amateurs meer aan te horen (mits ze Gordon en Jerney ook de jury uitkeilen). Gewoon alleen nog maar professionals mee laten doen, en dat we dan amateurs en derderangs-artiesten in de jury zetten... Ow... wacht... Nou ja, ik kan niet overal origineel in zijn natuurlijk.

Zouden daar vanuit Brussel ook niet regels voor kunnen komen? Dat oneerlijke zaken in tv-programma's kunnen worden voorkomen? Ik vind 't namelijk ook oneerlijk dat ik 's avonds om half twaalf nog naar reclames voor Paula-toetjes moet kijken. Ik bedoel; waarom zou het me in godsnaam interesseren dat Paula een koe is die vla met koeievlekken maakt? Flikker op zeg. Ga kinderen lastig vallen met die onzin. En rot ook eens op met die Mentos Cumblast. Alsof ik werkelijk een pakje kauwgom ga kopen dat klinkt als een slechte gay-bukkake-film. Puhlease. Ik zie me al lopen.
'Wat heb jij nou?'
'ow, cumblastje...'
Of als je een vrouw een kauwgompje aanbiedt.
'Cumblast?'
Ik bedoel; what's next? De Mentos Throatfuck? De Mentos Double Penetration?
Sta je in een bar, lekker wijf tegenover je en dan gewoon überdroog "Hej, heb je zin in een fistfuck?". En dan zo'n pakje Mentos voor d'r neus wuiven. Succes gegarandeerd.

En over derderangs porno gesproken; Manon Thomas heeft helemaal niet op mijn vriendelijke mail van vorige week gereageerd. Erg jammer. Ik had nog wel een mailtje verwacht met een enorme scheldkanonnade over hoe zij een merk is en wij allemaal criminelen zijn. Zo'n arrogant mailtje zeg maar, al dan niet met een nieuwe lading naaktfoto's in de bijlage. Het mocht niet zo zijn. Als dit zo blijft heb ik straks helemaal niets meer over Manon Thomas te zeggen. Klotezooi.

Overigens ga ik binnenkort verhuizen zonder de deur uit te hoeven, maar daarover volgende keer meer.
Later!

Danny