Gepoeremetatord door Balkenende

Van: Danny
Aan: Sunchaser
Subject: "Gepoeremetatord door Balkenende"

In reactie op Venetië is een ordinair soort Efteling

Hej Sun, ik wilde het niet zeggen maar je bent een idioot. Wat moet je in godsnaam in Italië? De maffiamaatjes van Bram opzoeken? Kom op zeg!
Ik heb ook eens reuzeknus en romantisch met m'n vrouwtje in zo'n gondola gezeten terwijl dat mens dat stond te peddelen een prachtig stuk opera stond te bléren, maar dat was gewoon in The Venetian in Las Vegas. Binnen, lekker airconditioned. Kan ik je prima aanraden. Alle toeristen hangen in de casino's en als je, net als ik, niet zo'n gokker bent dan kun je je prima vermaken met de andere bezienswaardigheden waar de gemiddelde gokverslaafde zijn neus voor ophaalt. Ander voordeel is dat je gewoon een biefstuk kunt bestellen en die ook daadwerkelijk KRIJGT. Als je in Italië zit en geen woord Italiaans spreekt loop je al snel het risico dat je zo'n ober vraagt of je zijn dochter mag neuken natuurlijk.

In landen waarvan ik de taal niet versta en spreek zul je mij sowieso niet vinden. België red ik nog net (de correct uitspraak van 'allé-zunne', 'fritekes', 'zedde gij zot in uwen kop?' en 'amai' heb ik inmiddels perfect onder de knie), maar verder is de enige richting die ik opga westwaards. Engeland, Amerika en Canada. In België wil men mij nog weleens vol ongeloof aankijken als ik ze vertel dat we een SBS-presentatrice hebben die Maureen Dutroux heet. Schijnt een bastaarddochter van de in België blijkbaar immens populaire Marc Dutroux te zijn. Ik ken 'm niet, maar 't zal wel een zanger of presentator zijn ofzo.

Overigens moet je met Amerika en Canada wel uitkijken als vakantieland. In Canada moet je niet te ver aan de oostkant komen want dan moet je ineens Frans lullen en als je in Amerika te ver in het zuiden zit word je opeens doodgegooid met Spaans. Erg verneukeratief als je verwacht dat mensen je kunnen verstaan. Gelukkig is Canada het grootste land ter wereld en is Amerika al niet veel kleiner dus mogelijkheden genoeg om het raar-pratende deel van de populatie te ontwijken.

Maar goed, je zit in Italië en hebt de ontwikkelingen hier gemist geloof ik. Je weet dus ook waarschijnlijk niet dat Balkenende niet alleen krachtig afstand heeft genomen van Geert Wilders, maar ook van de meerderheid van de Nederlandse bevolking door ze flink in de aars te nemen en géén nieuw referendum te willen houden voor de invoer van een Europese Grondwet. Okay, het beestje heeft een ander naampje, maar het is en blijft een lelijk ding dat door Nederland massaal werd afgewezen natuurlijk. Dus willen ze het er nu alsnog doorheen rammen. Bukken we even voor Balkenende en consorten? Een flesverkrachting meer of minder kunnen we wel hebben, toch?

Overigens staat het hele concept 'flesverkrachting' me wel aan. Even een 17-jarig delletje opzoeken (heb niet zoveel met kerels) en dan een fles Fanta in d'r ster rammen terwijl een paar vrienden het filmen. MIJ lijkt het een top-hobby. Fles-fucken in plaats van fist-fucken. Ik voorspel een rage. Je moet wel uitkijken dat je niet wordt aangeklaagd trouwens want de straffen liegen er niet om. Voor je het weet zit je zomaar een maand in de bak. Overigens zou ik dan voor Poeremetatoren gaan als naam. Dat is een skippybal met een dildo, zo blijkt, die in de gay-scene ontzettend populair is en die kennelijk via de Overtoom *toet-toet* te bestellen is. Poeremetatoren. Ja, leuk woord. Moet ik 's in een zin zien te gebruiken.

Belachelijk eigenlijk, die absurd hoge straffen. In Amerika is allang aangetoond dat zwaar straffen de criminaliteit niet vermindert, dus waarom hier niet een beetje milder zijn? Dat een politieagent bij 'm langs gaat en 'm vermanend toespreekt ofzo. Of dat 'ie een week huisarrest heeft. Kom op, die jongens hebben die gozer alleen maar met een fles in z'n aars gepoeremetatord (ja hoor, daar is 'ie). Het is niet zo dat ze hun lul in z'n strot hebben geduwd. En buiten dat; het vermeend slachtoffer zal er vast zelf wel om gevraagd hebben. Misschien een te kort rokje aangehad, wie zal 't zeggen. Hoe dan ook moet 'ie niet janken. Het had ook een hiv-cocktailtje kunnen zijn. Ik bedoel maar.

Maar goed, wat betreft mijn vakantieperikelen moet ik je helaas teleurstellen. Ik ben niet op Salou ontmaagd door een groep bezopen breezersletjes zoals Jantje Smit. Verder dan een dagje boerencamping en wat dagjes de natuur in zijn we niet gekomen.
1 oktober gaan we nog een dagje Slagharen doen en de 5e weg voor een weekendje center parcs. Waarom origineel en interessant als het ook ontzettend burgerlijk en boers kan, nietwaar? En ze spreken overal gewoon Nederlands (nou ja, sort-of) dus ik kan gewoon vragen waar de wc is zonder dat ik een stomp voor m'n smoel krijg.

Prinsjesdag heb ik wel voor je opgenomen, maar weer gewist. Ik had niet het idee dat je erop zit te wachten te horen hoeveel je weer in mag leveren. En om het geile rokje van Bea hoef je 't ook niet te kijken (heb jij ook het idee dat Bea stiekem pot is? Dacht ik van Hilary Clinton ook altijd trouwens, maar die heeft dat ontkend. Die zal wel liever een lekker dikke sigaar tussen haar benen hebben natuurlijk). Verder kan ik het wel samenvatten voor je. 'gaaaaaaaaaaaaaaaap, dat wordt inleveren'. En dat véél te lang terwijl véél te vaak die tiefuskop van Balkenende in beeld kwam. Wilde ik je niet aandoen. You're welcome.

Ow ja, nog gefeliciteerd met onze Big Brother Award. Altijd al iets willen winnen en nu heeft de Nederlandse internetter eindelijk een grote prijs in de wacht gesleept. Omdat onze privacy totaal niet meer belangrijk wordt gevonden en de Nederlandse burger de instelling heeft van 'als ik niks heb gedaan mogen ze alles van me weten' hebben we deze prestigieuze prijs in de wacht gesleept. Toch raar, aangezien ikzelf van mening ben dat iedereen inderdaad het recht op privacy veel te makkelijk opgeeft. Totdat men natuurlijk gaat lopen janken als er zomaar een inval is, blijkt dat hun hete telefoongesprekken zijn opgenomen en uitgelekt of er foto's circuleren waarop je al masturberend op een openbaar toilet zit te schijten. Maar ja, dan is het te laat om nog te protesteren natuurlijk.

NE-Way, goeie reis terug gozer!
Later!
Danny