Wat is er nieuw in de MotoGP-paddock in 2017?

4. Waar en wanneer te zien?

Met alle veranderingen in de paddock kàn het niet anders dan dit seizoen nog spectaculairder wordt dan het vorige. Wat denk jij dat er gaat gebeuren?

Hoe zal Lorenzo omgaan met de Ducati en zal Iannone op zijn Suzuki blijven zitten? Zal Valentino Rossi ein-de-lijk die lang gedroomde tiende wereldtitel binnenslepen? Of wordt hij ondergesneeuwd door zijn nieuwe teamgenoot? Zullen er dit jaar betere weersomstandigheden zijn dan vorig jaar of komen er wederom vele regenraces? Zoveel vragen (bespreek ze hier), maar vanaf dit weekend zullen we eindelijk antwoorden gaan krijgen. 

Alle trainingen, kwalificaties en races zijn live te volgen op Eurosport 1, met uitzondering van de trainingen aanstaande donderdag. Die zijn vanaf 16.00 uur enkel live te volgen op Eurosport 2.

Op Eurosport 1 beginnen we vrijdag om 17.30 uur met de vrije training van Moto2, gevolgd door die van de MotoGP. Tussen 17.30 en 21.00 uur vinden op zaterdag de kwalificaties van de drie klassen plaats. Zondag begint om 19.35 uur de uitzending van de MotoGP-race. Moto3 begint om 17.00 uur, met de warm up en introductie om respectievelijk 14.45 en 16.25 uur.

En waar komen de coureurs allemaal langs dit seizoen? Hieronder de kalender. Veel kijkplezier!