Met Rainbow Six Siege naar Toscane

Ubisoft heeft veel details van Operation Para Bellum bekendgemaakt. De content-update voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is in juni 2018 beschikbaar.

Operation Para Bellum introduceert twee nieuwe verdedigende operators, Alibi en Maestro, samen met een map, Villa, gelegen in het Italiaanse platteland. Het tweede seizoen van Year 3 brengt ook meerdere vernieuwingen met zich mee, waaronder een nieuwe intel gadget, snelheidsaanpassingen voor operators, meerdere gameplay-verbeteringen en de nieuwe Pick & Ban-setting. Deze feature brengt een nieuwe manier van spelen naar de multiplayer van Rainbow Six Siege. Het Pick & Ban systeem is alleen van toepassing in custom games en niet in ranked of casual multiplayer.

In Operation Para Bellum sluiten twee Italiaanse G.I.S. Operators zich aan bij team Rainbow. Het speelterrein is dit keer een luxueuze Toscaanse villa en is inmiddels al de twintigste map in Rainbow Six Siege. De villa is eigendom van de Vinciguerras, een gevaarlijke misdaadfamilie die bekend staat om hun smokkelarij. Dit huis is hun schuilplaats waar ze hun luxe levensstijl aanhouden en zeldzame kunstwerken verzamelen. Spelers betreden de villa op een specifiek moment: net voor de grote inval waren de Vinciguerras haastig documenten aan het verbranden en hun bezittingen aan het transporteren. Maar ze kregen te horen van Operation Para Bellum en zijn toen haastig gevlucht, waardoor alles in een puinhoop is achtergelaten en er belangrijke informatie voor het oprapen ligt.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.