Uitbraak parasietinfectie bestrijden in Rainbow Six Siege

Vanaf vandaag zijn Outbreak, het vier weken durende coöp-event, en Operation Chimera beschikbaar in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Spelers met de Year 3 Pass gaan direct aan de slag met Operation Chimera’s twee nieuwe Operators: Finka en Lion. Vanaf 13 maart zijn de twee Operators voor iedereen speelbaar. Operation Chimera is de eerste grote contentupdate van Year 3 van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.

De nieuwe Operators zijn experts als het gaat om biologische oorlogsvoering. Ze helpen mee in het eerste coöp-event in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege ooit: Outbreak. Daarnaast zijn de Operators speelbaar in de conventionele multiplayermodus. De nieuwe operators,  Lion en Finka, veteranen uit Frankrijk en Rusland, zijn de beste kans voor team Rainbow om de mysterieuze parasietinfectie die Truth and Consequences, een klein stadje in New Mexico, trof, te beperken.

Om het nieuwkomers gemakkelijker te maken in de wereld van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege te duiken, zijn er een aantal aanpassingen doorgevoerd om de game toegankelijker te maken. Zo kosten de 20 originele Operators en alle attachments geen Renown meer. Alle spelers met de Standaard, Advanced, Gold of Complete Edition van de game, kunnen meteen spelen met deze 20 Operators en alle attachments.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.