Leemans: "Normaal gesproken blijf ik nog een jaar bij VVV"

Clint Leemans stelt dat hij nog niet uitgeleerd is bij VVV-Venlo, ondanks interesse van clubs uit binnen- en buitenland.

Leemans is bezig aan zijn tweede seizoen in Venlo, nadat hij in de zomer van 2016 transfervrij overkwam van PSV. In dertig wedstrijden dit seizoen was hij goed voor acht doelpunten en vier assists. Zijn contract loopt komende zomer af, maar de Limburgers zouden al de optie in zijn contract gelicht hebben waardoor hij nog een jaar vastligt.

"Ik heb afgesproken met mijn zaakwaarnemer dat hij me niet zegt welke clubs dat zijn", vertelt Leemans over de interesse in gesprek met De Limburger. "Ik wil me volledig kunnen focussen op VVV. Ik wil dat we zo snel mogelijk veilig zijn. Normaal gesproken blijf ik nog een jaar bij VVV en dat vind ik prima."

"Natuurlijk kan er een club komen die een afkoopsom wil betalen, maar dat zie ik dan wel. Ik ben heel blij met deze club en kan mezelf hier goed ontwikkelen. Er valt nog genoeg te verbeteren." Toch heeft de 22-jarige middenvelder ambities. "Op termijn zie ik mezelf wel uitgroeien tot een speler die mee kan in de subtop van de Eredivisie."