William Rutten: Williams is geweldige entertainer

Sterfotograaf William Rutten die wekelijks te vinden is bij concerten van grote binnenlandse en buitenlandse artiesten geniet niet meer van de concerten zelf. "Ik ga nooit meer naar een concert om te genieten. Daarvoor heb ik er teveel gezien. Ik ben nu ook bij zo'n drie concerten per week. Dus in mijn vrije tijd denk ik dan niet: kom, laten we eens naar een concert gaan. Ik ben daar puur voor m'n werk", vertelde hij op Radio 10.

Dinsdagavond fotografeerde Rutten nog Robbie Williams op verzoek van het management van de zanger tijdens zijn concert in het Goffertpark in Nijmegen: "Het blijft een geweldige entertainer. Maar als je hem zo ziet staan denk je wel: hoelang kan hij dit nog op deze manier doen? Hij wordt ook een dagje ouder. Het zijn wel mooie foto's geworden", vertelde William in de ochtendshow van Lex Gaarthuis.

"Maar ik adviseer mensen om eerst even wat te eten als ze ze bekijken op mijn Facebook pagina, Robbie is namelijk wel harig. En dat valt op als je je kilt optilt en daar in je onderbroek staat. Niet iedereen reageerde daar erg enthousiast op daar."

William Rutten geniet niet meer van concerten
William Rutten: Williams is geweldige entertainer (Foto: BuzzE)