Verratti: "Barcelona zei dat het over was"

FC Barcelona bleef geloven in een wonder tegen Paris Saint-Germain, aldus de spelers na afloop. Marco Verratti van PSG beweert echter iets anders.

Na de 4-0 nederlaag in Parijs had Barcelona minimaal vier goals nodig om nog kans te maken op een plek in de kwartfinales. Toen Edinson Cavani in Camp Nou de 3-1 maakte, leek de wedstrijd daarom gespeeld. "Ik sprak toen een paar spelers van Barcelona en zij zeiden dat het voorbij was", aldus Verratti tegen L'Equipe.

Door drie goals in de laatste zeven minuten zorgde Barcelona tóch voor een geweldige stunt. "Ik heb er geen verklaring voor. Dit is voetbal", aldus Verratti. "Ik zal deze wedstrijd nooit vergeten. Hopelijk is dit voor iedereen een goede les geweest."

Barcelona heeft de zege volgens de Italiaan wel verdiend. "Het was moeilijk om ons eigen spel te spelen, Barça zette ons voor rust te veel onder druk. In de tweede helft speelden we beter. We zijn kapot, we hebben met 6-1 verloren. En niet vanwege de scheidsrechter. We zijn hier zelf verantwoordelijk voor."