FOK! Wat een weer: koud en zonnig!

Nevels in januari opgestaan,
brengen een natte lente aan

Goedemorgen! Afgelopen nacht was weer een koud nachtje, -3 op de Wadden tot -7 lokaal in het oosten van het land. Komende dag wordt het zonnig, waar het noorden nog wel last heeft van wat bewolking. In de avond kan er in het noordoosten van het land wat lichte motregen vallen. De temperaturen liggen tussen de 3 en de 5 graden. Er staat een zwakke tot matige wind. 

Zon op / onder / zonkracht  
Zon op: 08:36
Zon onder: 17:05
Zonkracht: 1 / 1

Nederland
 
Wikiweetjes van vandaag
1941 Franklin Delano Roosevelt wordt voor de derde maal als president geïnaugureerd, een unicum in de Amerikaanse geschiedenis.
1942 De nazi's beslissen op de Wannseeconferentie over de 'Endlösung der Judenfrage' ('oplossing van het Jodenvraagstuk')
1968  Een ontploffing en een brand in raffinaderij in het Nederlandse dorp Pernis maken twee doden en 70 gewonden en zorgen voor miljoenen schade.
1986 De laatste Bommelstrip verschijnt.
2009 Barack Obama wordt als eerste Afro-Amerikaanse president van de Verenigde Staten geïnaugureerd.
2012 De FBI haalt de website Megaupload.com uit de lucht. Hackersgroep Anonymous reageert met een grote aanval op websites van Amerikaanse overheidsinstellingen en de muziekindustrie. 

Papabear maakte deze schitterende foto. Ik ben jaloers op het uitzicht! 

Prachtig gekleurde zonsondergang in Alkmaar  (Foto: Papabear)
Prachtig gekleurde zonsondergang in Alkmaar (Foto: Papabear)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!