Uitslag Almere City FC - Willem II

De laatste wedstrijd van de competitie van vanavond was het treffen tussen Almere City FC en Willem II. De thuisploeg uit Almere is op de achtste plaats geëindigd in de Jupiler League en Willem II staat op de zestiende stek in de Eredivisie. Al vroeg in de wedstrijd leek Almere te scoren, maar het doelpunt van Ahannach werd afgekeurd vanwege buitenspel.

Even later was het aan de andere kant wel raak: Falkenburg scoorde de 0-1 na vijftien minuten. De regie lag vervolgens in de handen van Willem II. Na de rust was Almere de betere van de twee, ze kregen meer kansen maar wisten niet te scoren. Vlak voor tijd moest Wuytens van Willem II het veld verlaten na zijn tweede gele kaart. Almere profiteerde niet van de drie minuten man-meer-situatie.