Toch puntje van kritiek bij Van Bronckhorst

In alle euforie over de klinkende overwinning op FC Twente (5-0) had trainer Giovanni van Bronckhorst van Feyenoord toch nog een puntje van kritiek. "Eigenlijk hebben we te weinig gescoord", zei Van Bronckhorst zondag. "Natuurlijk, vijf doelpunten maken is goed, daar ben ik tevreden over. Maar we hadden er nog wel wat meer kunnen maken. Dat is het enige wat ik de ploeg kwalijk kan nemen."

Volgens Van Bronckhorst was het niet toevallig dat Feyenoord drie keer scoorde na voorzetten van de flanken. "Daar hebben we tijdens de training veel aandacht aan gegeven. We wisten dat daar mogelijkheden lagen. Het is dan mooi om te zien dat het werkt."

Michiel Kramer kwam eindelijk van de 'nul' af in De Kuip. De spits had tot zondag niet gescoord voor eigen publiek, iets waar hij tegenaan hikte. "Hij was er al vaak dichtbij. Het gaat op een gegeven moment in je hoofd zitten. Ik heb er veel met Michiel over gepraat, gezegd dat het moment vanzelf zou komen", aldus Van Bronckhorst. "Mooi dat hij nu met een doelpunt een bijdrage kon leveren."

Toch puntje van kritiek bij Van Bronckhorst
Toch puntje van kritiek bij Van Bronckhorst (Foto: ANP)