Evolve krijgt nieuw monster: The Gorgon

Evolve krijgt er een nieuw weerzinwekkend monster bij om mee en tegen te spelen: The Gorgon. The Gorgon is een enorm spinachtig buitenaards wezen en is inmiddels het vijfde monster in de game, naast de  Behemoth, de Goliath, de Kraken en de Wraith.

The Gorgon kan zich via spinnenwebben snel voortbewegen over de map en moet het qua offensief hebben van dingen als zuuraanvallen, spinnenwebvallen en kan een bestuurbare mimicus van zichzelf broeden. Bekijk The Gorgon hieronder in actie. Het nieuwe monster komt in de vorm van DLC naar de game en is voor 9,99 euro op te pikken. Ook valt The Gorgon onder de tweede season pass, die afgelopen juni werd aangekondigd. Deze season pass bevat naast The Gorgon ook twee nieuwe jagers: Lennox en Jack.

Evolve is een assymetrische, vier-tegen-een multiplayer-shooter waarin vier jagers het opnemen tegen een uit de kluiten gewassen monster. De jagers hebben alle vier verschillende vaardigheden die elkaar moeten aanvullen om het monster aan te kunnen. De game werd goed ontvangen, maar werd keihard afgebrand vanwege de agressieve marketing die 2K erop na hield, in de vorm van talloze pre-orderbonussen, season passes en day 1-DLC. Lees hier de FOK!-review van Evolve.