Behemoth vermorzelt hunters in Evolve DLC-gameplay

Volgende week dinsdag komt de nieuwe DLC voor 2K's Evolve uit. De beschikbare content bestaat uit vier nieuwe speelbare hunter-personages, twee nieuwe maps, een spectator-modus en een nieuw monster: de Behemoth.

De Behemoth is een uit de kluiten gewassen wezen dat wel wat weg heeft van een enorm rotsblok. Hij kan zich ondanks zijn logge voorkomen vrij snel verplaatsen door zich op te rollen en als een gigantische rotsbal over de map heen te rollen. Uiteraard heeft het nieuwe monster weer een set unieke skills achter de hand, waaronder de mogelijkheid om met zijn extreem lange tong doelwitten naar zich toe te trekken. Een andere opvallende vaardigheid is het opwerpen van een gigantische muur, wat interessante gameplaytactieken met zich mee brengt. 

De nieuwe hunters zijn Torwald, Crow, Slim en Sunny. We zien een cyborg met een mortierkannon als arm, een support-class met een mini-nuke grenade launcher, een trapper met een monsterzoekende vleermuis als huisdier en een genetisch gemodificeerde healer. Bekijk ze hieronder.

De twee nieuwe maps en de spectator-modus zijn gratis. De nieuwe personages zijn betaalde content, tenzij je een pre-order/season pass hebt. Zo niet, dan mag je voor de Behemoth zo'n 15 euro neerleggen en voor de vier nieuwe hunters zo'n 25 euro of 7,50 per stuk.

Voor de oplettende lezer: de titel heeft natuurlijk betrekking op het tweede filmpje