Dynasty Warriors 8 Empires krijgt gratis versie

Dynasty Warriors 8 Empires krijgt een 'Free Alliances Version'. Deze gratis versie komt in maart beschikbaar via PlayStation Network. In maart komt er ook een patch waarmee je je met bloed, zweet en tranen gelevelde personages uit Dynasty Warriors 7 Empires kunt importeren.

In singleplayer zijn de edit-modus en free-modus beschikbaar, al krijg je niet alle content. Je kunt deze erbij kopen als je dat wil. Mocht je PlayStation plus hebben, dan kun je online spelen in Empire- en Free-modus, ook met mensen die de volledige versie van het spel hebben gekocht. Het is niet de eerste keer dat Koei Tecmo een gratis variant van een spel beschikbaar stelt, eerder deden ze dat al met Dead or Alive 5: Last Round Core Fighters, een vechtspel waar je in de gratis versie maar enkele personages hebt en de rest er los bij kunt kopen, of kunt upgraden naar de volledige versie van het spel.

In Dynasty Warriors 8 Empires spelen we weer in het oude China met alle politieke intriges en slagvelden. Er zijn 83 speelbare personages, wiens uiterlijk je in de Edit-modus kunt aanpassen, inclusief hun paarden, banners en officieren. Op het slagveld heb je dit keer ook last van de seizoenen, de weersomstandigheden en de tijd van de dag.

Dynasty Warriors 8 Empires komt deze vrijdag uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc.