Politie arresteert drie overvallers FC Utrecht

FC Utrecht werd maandag opgeschrikt door een overval. De mogelijke daders van deze overval zijn aangehouden door de politie. Het gaat om drie personen.

Overvallers drongen maandag het kantoor van de Galgenwaard binnen. Er werd uitgegaan van een dader. Een man dreigde met een wapen en een medewerker moest de kluis openen. Hoeveel geld er precies is gestolen is niet duidelijk, maar naar verluidt gaat het om een bedrag ongeveer tachtigduizend euro.

Technisch directeur van FC Utrecht Wilco van Schaik reageerde in gesprek met Voetbal International geschokt op de gebeurtenis. "We zijn allemaal verschrikkelijk aangeslagen door wat hier maandag is gebeurd. Het onderzoek van de politie is momenteel in volle gang en daarom kan ik er verder niet veel over kwijt. Maar voor de hele organisatie is dit een keiharde klap."

De politie heeft inmiddels drie mensen gearresteerd voor de overval op FC Utrecht. Dat laat de politie donderdagochtend weten in een verklaring. Drie overvallers dwongen een medewerker van FC Utrecht de kluis te openen. Het is niet bekend welk bedrag werd buitgemaakt. De politie laat vanwege het lopende onderzoek niets los over de verdachten. Wordt vervolgd.