Depay is fit voor Panathinaikos, Wijnaldum ontbreekt

Phillip Cocu kan morgenavond tijdens het Europa League-duel met het Griekse Panathinaikos beroep doen op Memphis Depay. Dit maakte de trainer tijdens de persconferentie bekend. Georginio Wijnaldum zal het duel met de Grieken missen, vanwege gelukkige familie-omstandigheden.

Depay stond na de competitiewedstrijd met PEC Zwolle (3-1 nederlaag) aan de kant met een scheur in zijn liesspier. In de afgelopen periode is de aanvaller helemaal hersteld en is nu klaar voor zijn rentree in de hoofdmacht van PSV. Hij beseft echter wel, dat hij nog even voorzichtig moet zijn om geen terugval te krijgen.

Wijnaldum werd dinsdagnacht voor de tweede keer vader van een dochtertje: Aysïa-Mae Ayoki Novah. Daardoor laat de middenvelder en aanvoerder van de Eindhovense formatie het duel met Panathinaikos schieten.

De laatste keer dat PSV en Panathinaikos het tegen elkaar opnamen, was in het seizoen 2004/2005. Beide ploegen deden toen mee aan het toernooi om de Champions League. De Grieken verloren het duel in Eindhoven met 1-0, maar boekten in eigen huis een 4-1 zege.

Depay weer bij wedstrijdselectie (PRO SHOTS/Joep Leenen)
Depay weer bij wedstrijdselectie (PRO SHOTS/Joep Leenen)