Geile gymjuf (25) doet vele scholieren

De politie van New York heeft ene Megan Mahoney op de korrel. De 25-jarige gymjuf op een dure katholieke school is met zeker drie jochies de koffer ingedoken.

Het fameuze NYPD besloot een onderzoek in te starten nadat bleek dat de mooie lerares een maandenlange affaire had gehad met een 16-jarig ventje. Volgens het mannetje werd hij talloze malen opgepikt met de auto van Mahoney waarna ze naar een afgelegen plek reden om aldaar in het voertuig een potje te gaan vleesdammen.

Het kereltje zei het 'cool' te vinden dat hij de docente aan zijn paarsgepunte lans had geregen, en schepte hierover op aan vier vrienden. Uiteindelijk kwam de zaak uit toen de ex-vriendin van de scholier hem en de juf volgde naar een eetgelegenheid, waarna het alarmnummer werd gebeld.

Hierna besloot Bromsnor een diepgaand onderzoek in te stellen. Hieruit is gebleken dat de geile gymjuf in 2012 ook al een seksrelatie had met een 16-jarige knul. En dat niet alleen: in 2006 of 2007 had een andere gymjuf zich ook al laten uitwonen door een leerling.

Ook bleek haar leidinggevende, Richard Postiglione, te hebben geweten van de seksafspraakjes van zijn knappe collega. De beste man besloot echter zijn mond te houden. Hij staat namelijk zelf bekend als een rokkenjager.

Een filmpje over de escapades van de juf. Nice?