Puber neukt 'jongensdroom' (35)

Een 17-jarige jongen uit Ohio is de held van de school. Hij heeft namelijk zijn jongensdroom geneukt. Deze blijkt niemand minder dan Martina Stanley, een 35-jarige milf met vier koters en lerares aan de Elgin High School in Marion County.

De bofkont in kwestie leerde de viervoudige milf kennen toen zij het atletiekteam van de school coachte. Hoewel hij zelf geen les kreeg van Stanley, sloeg de vonk al snel over en kreeg het stel een seksrelatie.

Het had zo mooi kunnen zijn als de puber in kwestie gewoon zijn kop had gehouden. Maar nee, trots schepte hij op bij zijn vrienden over wie hij nou weer aan zijn straffe stroopsoldaat had geregen. Het duurde dan ook niet lang, of Bromsnor kwam het ventje met een bezoekje vereren.

Terwijl de bronstige knaap flink aan de tand werd gevoeld, maakte hij er zelfs grapjes over. Het kereltje vertelde dat hij zich goed voelde en dat de geile juf 'de droom van iedere schooljongen' is.

Maandag toonde de rechter zich opvallend mild tegenover de lekkere lerares. Hij legde haar slechts vijftien dagen cel op. Wel is zij bijgeschreven in het register van zedendelinquenten.

StanleyNice. Vieze verkrachtster, abknallen! (foto: Marion County Sheriff's Office)