Ventje legende na neuken milf

Een 16-jarig jochie uit de Amerikaanse staat Arizona is een levende legende. Het kereltje heeft namelijk de moeder van zijn vriendje geneukt. Niet eenmaal, maar 'zeker 36 keer'. En Tammy Lynn Hankins is nog eens een lekker wijf ook.

Het kereltje leerde de toen 42-jarige milf vorig jaar kennen via zijn mattie. Al snel kregen zij een verboden relatie. Zo gaf Hankins hem cadeautjes als de game GTA V en een peperdure waterpijp. Ook gaf de mooie blondine hem tienmaal een alcoholische versnapering.

Vanaf juli gaf de milf regelmatig toe aan de seksuele avances van de knaap. Tussen juli en november heeft het kereltje de geile verpleegster tienmaal aan zijn stramme stroopsoldaat geregen, in drie verschillende huizen. Zelf pochte het 'slachtoffer' dat hij haar eerder 36 keer een veeg heeft gegeven.

Uiteindelijk kwam ook deze zaak boven water, waarna Hankins in de boeien geslagen. Pas toen besefte de vader van het jochie waarom zijn vrienden van Lake Havasu High hem allemaal een legende noemden. De soppende zuster op haar beurt ontdekte toen pas dat haar minnaar minderjarig was.

Rechter Derek Carlisle had weinig begrip voor de situatie en legde haar een celstraf van drieënhalf jaar op wegens het schenden van haar proeftijd na een eerdere veroordeling voor een drugsdelict. Ze heeft nog een extra jaar water en brood gekregen wegens seks met een minderjarige.


Wij wensen het slachtoffer en zijn rechterhand veel sterkte toe...