'Bodyguard Bieber uit zijn dak tegen paparazzo'

Ook down-under zijn de paparazzo's niet veilig voor de bodyguards van Justin Bieber. Een lijfwacht van de Canadese zanger leefde zich er flink uit op de auto van een paparazzo. Dat beweert de fotograaf althans tegenover de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Het is de zoveelste keer dat Biebers lijfwachten van zich doen spreken.

In Sydney besloot een fotograaf de auto te volgen waarin de 19-jarige zanger naar verluidt zat. Vervolgens stapte een bodyguard uit, die eiste dat de paparazzo zou vertrekken. Toen de fotograaf dat weigerde, zou de lijfwacht van Bieber zijn auto hebben bewerkt door er tegenaan te schoppen. Ook zou hij de banden hebben lekgestoken.

Afgelopen week beweerde een Australische surfer dat een bodyguard van de zanger zijn telefoon uit zijn handen graaide nadat hij een foto had gemaakt van Bieber op een surfboard. Vorige week werd een van Biebers lijfwachten opgepakt in Hawaï na een ruzie met een fotograaf.

Ook Bieber zelf kwam onder vuur te liggen in Australië omdat hij de muur van een hotel waar hij verbleef, bewerkte met graffiti. Het hotel gaf toestemming, maar de gemeente wil dat de tekening wordt verwijderd.