Racen, vechten en bouwen in LEGO Legends of Chima

Warner Bros. heeft via een persbericht drie LEGO-games aangekondigd. Deze games spelen zich af in één wereld: het koninkrijk Chima. De spellen worden ontwikkeld door TT Games en WB Games Montréal. Het gaat om een mobiele game, een game voor de handhelds en een MMO gericht op kinderen.

In LEGO: Legends of Chima: Speedorz race je door allerlei plaatsen in Chima. Chi is een soort energie waarmee Speedorz en levels vrijgespeeld kunnen worden. Door voorwerpen te verzamelen kun je daarnaast ook je personages aanpassen naar eigen smaak. Speedorz is vanaf morgen te spelen op de site van LEGO en iOS.

LEGO: Legends of Chima: Laval's Journey is een avonturenspel voor Nintendo DS, 3DS en PlayStation Vita. In de zomer komt het spel richting Nintendo 3DS en Vita en pas in de herfst naar Nintendo DS. 

De MMO krijgt de naam LEGO: Legends of Chima Online. Hierin kun je een heel koninkrijk opbouwen en beheren of de wereld ontdekken. In Speedorz en Laval's Journey kun je beloningen krijgen die te gebruiken zijn in Legends of Chima Online. Dit systeem heet de Chima Vault. LEGO: Legends of Chima Online komt in de herfst uit.