FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van woensdag 19 januari 2000

Big Brother 2 gaat door

De plannen waren er al, maar nu is het definitief.
Big Brother 2 komt eraan. Veronica heeft toegezegd in september van dit jaar met de tweede reeks van dit uiterst populaire programma te komen. Het concept van het programma zal wel enigszins worden aangepast. De makers vonden dat het eerste Big Brother te veel afweek van hun oorspronkelijke idee om 'back to basics' te gaan(nee echt?). In deel twee zullen de deelnemers dan ook strenger worden aangepakt. Kandidaten die graag een paar weken 'opgesloten' willen worden in een huis met een aantal onbekenden, kunnen zich bij Veronica aanmelden.

Wie wordt de nieuwe Bart??...Ikke niet

Moeder helpt bange soldaat

Een Israëlische moeder heeft maandenlang 's nachts wacht gelopen met haar dienstplichtige zoon, omdat hij bang was in het donker. De militair zou het trauma hebben opgelopen toen hij als tienjarige jongen de Golfoorlog meemaakte.

Bij de oproep voor militaire dienst durfde hij het niet te vertellen, uit angst om afgekeurd te worden. De moeder besloot hem daarom in de nachtdiensten te vergezellen. Tijdens die nachten voerde zij urenlange gesprekken met haar zoon om zijn angst helpen te overwinnen. Uiteindelijk is het haar geluk om de jonge soldaat in een legereenheid geplaatst te krijgen, waar hij 's nachts geen wacht hoefde te lopen. Dat z'n moeder al die maanden meeliep is nooit opgemerkt.

Parachutiste dood door sabotage van 'vriend'

Een spoorwegbeambte uit het Duitsland was verliefd op een 31-jarige verpleegster en beiden deelden ze de passie voor het parachutespringen. De verpleegster beantwoordde de liefde echter niet en heeft dat uiteindelijk met de dood moeten bekopen. Eind mei 1999 weigerde haar parachute open te gaan, waardoor zij van 3.000 meter hoogte haar dood tegemoet viel. Onderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat haar parachute zo opgevouwen was, dat hij niet open kon. Tevens was de stalen kabel, die haar reserveparachute had moeten openen, gesaboteerd. Dit zette de politie op het spoor van de 'vriend'. Hij heeft bekend het materiaal van de vrouw onklaar te hebben gemaakt en hij is inmiddels opgepakt.

Man bij bevalling werkt niet goed

Aanstaande vaders die meepuffen tijdens de spannende uren van de geboorte van hun kind zijn helemaal niet zo goed als wel eens wordt verondersteld. Volgens een Britse arts "kunnen ze beter helemaal niet bij de geboorte aanwezig zijn".

Volgens hem zorgen de aanstaande vaders alleen maar voor problemen. Het is zelfs mogelijk dat de superzenuwachtige vaders verantwoordelijk zijn voor het groeiende aantal keizersnedes, omdat ze moeite hebben hun vrouw zo te zien lijden, aldus de medicus. Daarbij bestaat ook nog het risico dat de mannen hun spanningen overbrengen op de aanstaande moeders. Het schreeuwen van vrouwen, om pijn en frustatie van zich af te schudden, kunnen door de partners verkeerd worden geïnterpreteerd, waardoor sneller voor pijnstillers of een keizersnede gekozen wordt...Alle bijna-vaders: Voortaan lekker TV kijken dus

De droom van iedere omroepbaas

Zij struikelt nooit over haar woorden, heeft een heldere stem, is 24 uur per dag beschikbaar, maar verdient geen cent. De eerste digitale nieuwslezeres ter wereld, Ananova, is de droom van iedere omroepbaas.

De Britse makers hebben deze computerdame menselijke eigenschappen meegegeven, gebaseerd op onder anderen Spice Girl Victoria Beckham en de Australische zangeres Kylie Minogue. Ananova is geprogrammeerd als een 28-jarige vrouw met een rustige, intelligente uitstraling.

Is dit een bedreiging voor Piet Paulusma?



Pluk van de Petteflet
Pluk van de Petteflet

The Spice Girls, wordt het nog wat?

De succesvolle Amerikaanse producer Rodney Jerkins gaat na de zomer samenwerken met de Spice Girls. De Engelse meidengroep werkt momenteel aan hun derde studio-album dat nog dit jaar moet verschijnen.

In een interview onthulde Jerkins dat er minimaal een rocknummer op het nieuwe Spice Girls-album zal komen te staan. Hij voegde daar aan toe dat hij heel wat van plan is met de Spice Girls: 'Ik probeer ze een nieuw geluid te geven. Ze doen wat ze doen, maar ik voeg er mijn smaak aan toe. 'Met een Spice Girls-rocksong zal dat een heel eind moeten lukken!

Jerkins, die eerder samenwerkte met wereldberoemde artiesten als Whitney Houston, Mary J. Blige, Another Level en Jennifer Lopez, is momenteel ook betrokken bij het langverwachte, nieuwe album van Michael Jackson. In de nabije toekomst hoopt de producer ook te gaan samenwerken met sterren als Will Smith, Toni Braxton en Puff Daddy.

Zou er dan eindelijk een beetje geluid uit de dames komen?

Kim Wilde voor tweede keer moeder

De inmiddels veertigjarige zangeres Kim Wilde is op vrijdagochtend 14 januari in Londen moeder geworden van een dochter, Rose Elizabeth. Het meisje is het tweede kind van Wilde en haar man Hal Fowler. Samen hebben ze ook al een zoontje van twee jaar oud, genaamd Harry.

De voormalige popster is vooral bekend van de vele popsongs die zij in de jaren tachtig afleverde. Wilde begon haar carriere op 17-jarige leeftijd. Met de single Kids in America, scoorde ze een behoorlijke hit in zowel Europa als in Amerika. Andere hits waren onder andere Chequered Love en You Keep Me Hanging On.

Tegenwoordig is Kim Wilde op de Engelse televisie te zien als presentatrice van het programma Better Gardens.

Namens alle Fok!kers gefeliciteerd!!

Michael J. Fox stopt

"Spin City" ster, Michael J. Fox, heeft dinsdag verklaard dat hij stopt met de ABC sitcom, maar niet met showbizz, vanwege zijn gevecht tegen de Klaus-ziekte, eh ik bedoel Parkinson's. Fox, die in 1998 onthulde dat hij aan de ziekte lijdt, vertelde dat dit zijn laatste seizoen zal zijn bij de hoog gewaardeerde serie.

De 38-jarige acteur zei:" Ik zou niet trotser op de show kunnen zijn en alles wat we bereikt hebben de afgelopen 4 jaar, maar ik denk dat ik op het moment mijn tijd beter kan spenderen met mijn familie en werken aan een genezing van de ziekte"

Lees hier verder.




Zuinige superchip

Linus Torvalds, 'de vader' van het snel populair geworden pc-besturingssysteem Linux, heeft een nieuwe hype ontketend. Een jaar na de doorbraak van Linux als de grote concurrent voor Microsoft Windows, lanceert Torvalds een geheimzinnige microprocessor. Deze is zo klein, snel en zuinig met energie dat hij wel eens de macht van chipfabrikant Intel kan breken.

Woensdag zal Torvalds, na vijf jaar hardnekkig stilzwijgen, de vinding presenteren. De nieuwe processor werd in alle stilte uitgebroed binnen de muren van het Californische bedrijfje Transmeta. De onderneming wordt gefinancierd door onder anderen Paul Allen, mede-oprichter van Microsoft, en George Soros, de roemruchte speculant op Wall Street.

Het is nog geen 1 April, dus ik ben benieuwd.

Lees hier het hele bericht.

Hackers

Computerhackers hebben maandag een van de belangrijkste websites van het Amerikaanse Congres onder handen genomen. Op de voorpagina van Thomas stond de boodschap dat het Congres 'verslagen' was door vier hackers 'uit een klein land in Europa'. Op Thomas brengen de Amerikaanse senaat en het Huis van Afgevaardigden verslag uit van hun beraadslagingen. Ook zijn er wetsvoorstellen te vinden en tal van historische documenten, zoals het verslag van de zitting over de afzetting van Andrew Johnson (de 17de president van de Verenigde Staten, die de impeachment-procedure net wist te overleven). Het is niet de eerste keer dat een veelbezochte webstek van de overheid tijdelijk door hackers wordt gegijzeld. Al eerder waren de federale politie (FBI), de Senaat, het Amerikaanse leger en het Witte Huis het slachtoffer van een computerinbraak.

'een klein land in Europa'......wie van jullie heeft dit gedaan.

Carsberg, politie en Euro2000

De politie en het gemeentebestuur van Rotterdam onderzoeken de mogelijkheid dat het biermerk Carlsberg verkapt een deel van het politietoezicht tijdens Euro2000 gaat sponsoren.

Carlsberg heeft de politie kostenloos aangeboden supportersbewegingen vanuit een door het biermerk gesponsorde zeppelin waar te nemen. Het zou voor het eerst zijn dat politietoezicht op deze manier wordt gesteund door het bedrijfsleven.

Ik vind het wel een geinig idee; eerst de supporters vol laten lopen met Carlsberg en ze daarna vanuit de gesponsorde zeppelin in de gaten houden

Lees hier verder.
Laatste reviews en specials
review
Paper Mario: The Thousand-Year Door
special
VrijMiBabes #211 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1285
special
Random Pics van de Dag #1284
special
Random Pics van de Dag #1283
special
Random Pics van de Dag #1282
©FOK.nl e.a.