FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van vrijdag 14 januari 2000

Stewardessen te dik.

Te dikke stewardessen. Dat is het probleem waar de Griekse luchtvaartmaatschappij Air Olimpic mee te kampen heeft.
Tien procent van de ruim 1.000 werkzame stewardessen kampt met overgewicht. De secretaressen kunnen zich niet goed bewegen in de veel te kleine uniformpjes. De gangpaden zijn te nauw. En er komen veel klachten binnen dat het een sloom gezicht is.
Als oplossing bied de luchtvaartmaatschappij een afslankcursus aan aan al haar gezette werkneemsters. Montingac?

BB Willem leeft voor z’n dochters

Willem wil naar eigen zeggen het liefste vergeten worden. Als hij had geweten dat heel Nederland op deze manier op het programma Big Brother gereageerd had, dan was Willem Boomsma nooit het huis ingestapt.
Een rede dat Willem het huis inging was vanwege zijn stukgelopen relatie. Hij wilde z’n verdriet verwerken, een soort nieuw leven tussen andere mensen. Het is hem gelukt, zo zegt ‘ie zelf. Hij heeft voornamelijk aan Ruud en Bart veel gehad.

Willem zal, in tegenstelling tot de andere bewoners, niet veel meer te zien zijn op televisie. Hij zal nog een aantal malen in Koffietijd de held uithangen om maaltijden te bereiden tijdens het programma. Hij blijft gewoon lesgeven op de hotelvakschool, en z’n baan in een restaurant houdt hij ook aan.
Het belangrijkste vindt hij z’n dochters Lindy en Rosane, waar hij voor leeft. Hij heeft veel tijd met ze in te halen.

Mel B betaalt Gulzar 4 miljoen

De 31 jarige Amsterdammer Gulzar, de man van SpiceGirl Mel B waarmee ze in scheiding ligt, krijgt ongeveer 4 miljoen van de SpiceGirl. Volgens de Britse tabloid Daily Mail ontvangt de 31-jarige Nederlandse danser enkele miljoenen cash en krijgt hij een flat in Londen ter waarde van ruim 1,5 miljoen gulden. De 31-jarige Amsterdammer Gulzar krijgt daarmee veel minder dan hij zou hebben geëist: ruim 30 miljoen gulden. Hij werd geadviseerd om het aanbod toch maar aan te nemen, omdat dat onder de Britse wet het maximale bedrag zou zijn dat hij kon verwachten.

Ze zijn zestien maanden getrouwd geweest, dat naar verluidt op nieuwjaarsdag kompleet op de klippen liep. Ze hadden al eerder relationele problemen. De twee ontmoetten elkaar in 1998, toen Gulzar danste tijdens een tour van de Spice Girls.

Al drie maanden zonder stroom

De 78 jarige Neeltje de Graaf uit het Friese Drachtstercompagnie zit samen met haar stormlantaars in huis. De vrouw is al drie maanden verstoken van stroom. Haar zoon Ymco wijt de problemen aan een GSM zendmast voor mobiele telefonie. Belbedrijf Dutchtone plaatste de mast drie maanden geleden op 300 meter afstand van het huis. Sindsdien brandt alles wat maar met stroom te maken heeft door. Dutchtone ontkent echter dat het bedrijf vorm van blaam treft. De Graaf overweegt een kort geding.

Argentina en Oranje

Nee, het gaat hier niet om de WK-finale voetbal in 1978, maar over een eventueel huwelijk van onze kroonprins. Dat Willem-A. Máxima naait, dat wist dhr. Y. van 't Hek ons al twee weken terug ofzo te vertellen. Nu blijkt dus volgens bronnen aan het hof dat de voorbereidingen voor een mogelijk huwelijk tussen prins Willem- Alexander en zijn argentijnse vriendin, Máxima Zorreguieta, reeds begonnen zijn.

Wie weet krijgen we nu allemaal voortaan korting op zonvakanties naar Argentinië.

Lees hier verder.

De man van 200 miljard

Bill Gates trekt zich terug uit de dagelijkse leiding van softwaregigant Microsoft, zo heeft hij gisteravond laat bekend gemaakt. Tweede man Steve Ballmer volgt hem op. Het besluit van Gates, die een vermogen heeft van 99 miljard dollar (200 miljard gulden), vloeit voort om zich meer te gaan bezighouden met de strategie op de lange termijn.

Als Billyboy dan toch door wil blijven werken, dan mag hij wel een beetje kapitaal mijn kant op sturen.

Lees hier het hele bericht.
Laatste reviews en specials
review
Undead Inc.
review
Doctor Who - Boom: suspense en maatschappijkritiek vormen samen een boeiend geheel
special
VrijMiBabes #210 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1278
special
Random Pics van de Dag #1277
special
Random Pics van de Dag #1276
©FOK.nl e.a.