FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van dinsdag 6 februari 2007

Warning: Surfers

Wat doe je als je midden in down-town Kopenhagen bent en zin heb om te surfen? Je pakt je mobiel en opent je mobile browser of je zoekt een internet cafe en logt in.

Neee ik bedoel het andere surfen, op water. Simpel, trek je surfpak aan, pak je surfplank en werp een paar kilo dynamiet in een plas water en surfen maar!

Volgens submitter Vagere_Hein is het waarschijnlijk een viral, nou ik weet het niet, ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat Quiksilver zijn naam verbindt aan een illegale activiteit. Wel weet ik zeker dat

SPOILER
het gevideoshopped is:
-de waterlelies verdwijnen na de knal
-het water voor de surfer schuimt al terwijl hij de eerste golf pakt
..weet jij er nog meer, dumpt het in de reacties!

Gratis! CD's!

Omdat de weblog vijf jaar bestaat, worden er veel prijzen weggegeven. We hebben jullie al verteld over de T-shirts, over de raketwerper, over het linnen doek en over die fraaie prijzen van iBOOD. Toch is de koek nog niet op! We hebben ook nog iets bewaard voor de echte muziekliefhebbers.

Wat kun je winnen?
Tunnelfist stelt nogmaals twee CD's beschikbaar. Speciaal voor ons jubileum!

Iedereen die in deze februari-jubileummaand reageert op een Top of Flop blogje maakt automatisch kans op de CD "Sparrow Flies". We geven twee CD's weg, dus met iedere reactie, maak je een dubbele kans!

Met vriendelijke vuurgroeten

Vandaag publiceerde de Engelse The Sun een artikel over een "Friendly fire" incident, met daarbij behorende top-secret cockpit videobeelden.
In maart 2003 namen twee Amerikaanse gevechtspiloten in Irak een Brits konvooi onder vuur, omdat er in dit gebied toch geen friendly's zitten. Nadat ze hen tot twee keer toe beschieten, krijgen ze via een radiobericht door om de missie te stoppen omdat er toch friendly's in het gebied zijn, en even later, dat er een soldaat is gedood en vier zwaargewond.
De piloten "I'm gonna be sick. God dammit. F*** me dead."
Klik hier voor een kortere versie met de 'hoogtepunten'.
De Amerikaanse overheid kan wel weer gaan ontkennen, maar dat gaat lastig als de beelden uitgelekt zijn..

Vraag het aan Googlemutti en Wikisil (vraag)

De mens is van nature een nieuwsgierig wezen. Kleine kleutertjes beginnen al met het eeuwige "waarom?" spelletje en als volwassen ben je natuurlijk nog steeds benieuwd waarom bepaalde dingen zijn zoals ze zijn. Is jouw probleem echter dat je waarom vragen te moeilijk zijn voor de meeste mensen en je zelf te lui/moe/zielig/druk bent om het antwoord op te zoeken? Niet langer meer want Googlemutti und Wikisil zijn hier om al jullie prangende vragen te beantwoorden! Alle vragen, ja alle vragen behalve persoonlijke vragen over onszelf.

Dus wil jij weten waarom in Australië het water verkeerd om wegloopt, wat voor standje de Siccor Sister is, waarom de leuning van een roltrap altijd sneller gaat dan de roltrap zelf, waar Plato het nu toch over had met zijn grot, waarom de aarde om de zon draait en niet andersom, het verschil tussen wittgenstein 1 & 2, hoe een zonnebril werkt of hoe volumemousse werkt, schroom niet en vraag het!

Er komen elke week twee blogjes. Op maandag een waarin je je vragen kunt stellen als een reactie, PM of mailtje en op zondag één waarin twee uitverkoren vragen worden beantwoord, eentje door Googlemutti en eentje door Wikisil.

En onthoud! Er zijn geen stomme vragen, maar wel stomme antwoorden!

Railroad tycoon

Dit is een blogje speciaal voor ouwe lullen of voor mensen die iets hebben met computerspelletjes van vroeger. Want ergens in de vorige eeuw waren games nog niet in 3D maar waren je tegenstanders pixels in verschillende kleurtjes.

Uit die tijd stamt ook het origineel van Railroadtycoon, om precies te zijn 1990 dus nog ver voor de tijd dat een computer in ieder huis gemeengoed was.

En nu 17 jaar later kun je ter ere van het uitkomen van het nieuwste deel uit die serie het allereerste deel helemaal gratis en legaal downloaden, dus allemaal aan boord van de trein naar MS-Dos nostalgie.

GRATIS! T-SHIRTS!

Update
Even een schop voor de mensen die het nog niet mee hadden gekregen.

We hebben het al eerder gezegd, we geven shirts weg deze maand. Exclusieve T-shirts. De enige manier om aan deze T-shirts te komen is door er een te winnen. Er zijn verschillende manieren om zo'n t-shirt te winnen. Om te beginnen, we geven er vier weg onder de mensen die reageren op de weblog in de maand februari.
Op vier verschillende (voor iedereen behalve wijzelf) willekeurig gekozen momenten zullen we een gebruiker uit de database selecteren die een t-shirt krijgt. We gebruiken op zo'n moment iedere reactie die in de maand februari geplaatst is. Dus iedere keer dat je reageert maak je vierdubbele kans op een T-shirt. Ja, dus iedere keer dat je op een blog reageert maak je vierdubbel kans op een T-shirt. Hoe vaker je reageert, hoe meer kans je maakt. Ga echter niet lopen spammen, want dat resulteert in diskwalificatie van deze competitie.

Hoe ziet dat shirt er uit ? Zo:

Er komen nog meer acties aan deze maand waarmee je een T-shirt kunt winnen. afgelopen maandag.begonnen we bijvoorbeeld met je kennis over de weblog zelf te testen. Daarbij geven we vijf T-shirts weg. En je kan op nog een andere manier een shirt winnen, maar die houden we nog even voor ons.

In the picture (met prijs)

Verzin een onderschrift bij deze foto!
"Ontwikkeling JSF verloopt voorspoedig"

En de top 5:

5: LordNemesis: "Nederland afgescheept met JSF Lite"
4: kadoter: "Femke Halsema stuurt aan op milieubewustere Defensie."
3: garnaalboot : "Zomer collectie al-Qaeda getoond."
2: Mr_Impulsief : "De landmacht helemaal zo gek nog niet."

Update: Leukste onderschrift verzonnen en nr 1: Onverlaatje

Er valt wat te winnen! want iBOOD is zo vriendelijk een aantal leuke prijzen ter beschikking te stellen in verband met de feestmaand en de eerste weekprijs gaat naar de bedenker van het leukste onderschrift van de komende week. Dat gaat als volgt: vandaag, maandag en woensdag is er een In the Picture! waarbij het leukste onderschrift wordt gekozen. Op donderdag kiezen we dan de weekwinnaar. Uiteraard allemaal volledig subjectief...

Ryoga is de eerste die meedingt naar de weekprijs en
Onverlaatje is dus de tweede die meedingt naar de weekprijs.

previous picture

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1400
special
Random Pics van de Dag #1399
review
Philips M140 M.2. NVMe SSD
review
World of Warcraft: The War Within
special
VrijMiBabes #229 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1398
©FOK.nl e.a.