Feestje voor Geert

Beste Geert, van harte gefeliciteerd! Oef, dat was op de valreep, maar het is gelukkig nog steeds 6 september dus ik ben nog op tijd. Was ik toch bijna vergeten onze Geert te feliciteren met zijn 42e verjaardag. Dat is overigens niet het enige heugelijke feit, want naast het vieren van zijn verjaardag heeft Geert vandaag zijn weblog weer tot leven gewekt.

Het is natuurlijk wel aardig dat Geert zijn weblog weer bijhoudt, maar misschien kan hij beter de peilingen een beetje bijhouden. Geert schrijft namelijk dat hij in november een eerste weekend organiseert met 20 tot 30 mogelijke Groep Wilders-kandidaten voor de Tweede Kamer. Tja Geert, volgens de peilingen sta je nu op twee zetels en mocht het wonder dat je die krijgt inderdaad geschieden, dan ga je er daarvan vast ook zelf één opeisen. Dat wordt dus een heleboel mensen teleurstellen.

Maar goed Geert, vandaag is jouw dag en om dat wat luister bij te zetten, is dit feestje speciaal voor jou (en voor alle late FOK!weblog bezoekers natuurlijk ).