Geil van afwassen

Tijdens mijn wekelijkse afwas (die ik deze keer maar liefst een maand heb weten uit te stellen), heb ik vandaag een ontdekking gedaan die ik met iedereen wil delen. Niet alleen omdat ik me afvraag of het anderen net zo als vergaat als ik, ook wil ik mensen helpen. Mensen van wie hun sexleven een absoluut dieptepunt heeft bereikt omdat "hij niet meer steigert".

Het is namelijk zo dat ik geil wordt van afwassen...

Laat ik meteen misverstanden uit de wereld helpen; het is niet zo dat ik geil wordt van iemand anders die ik in de weer zie met een afwasborstel; neen, ik wordt geil van het afwassen zelf. Ook heeft dit niks te maken met één of andere smerige fetish; het is een puur lichamelijke reactie.

Na uitvoerig onderzoek bleek dat het alles te maken heeft met de hoogte van mijn aanrecht, dat ook een stuk uitsteekt. Wat er precies gebeurt weet ik niet, want ik ben geen dokter, maar zodra ik begin met afwassen, beweeg ik mijn rechterarm ritmisch heen en weer, terwijl ik mijn borden en glazen schoonmaak. Deze beweging is dusdanig heftig, dat mijn bovenlichaam enigzins heen en weer gaat en dus het ritme van mijn rechterarm overneemt. Onbedoeld sta ik dus tegen mijn aanrecht aan te rijden zodra de eerste kopjes in het sop plonzen.

Dus, voordat je de MedVac gaat bestellen, stel ik voor dat je eerst even de afwas gaat doen. En als je mijn voorbeeld een beetje volgt, sta je binnen de korste keren met een tent in je broek te schrobben, succes! You can get erected too!