Aprés-ski

Een bossie een bossie een bossie rooie roosen een bossie een bossie hee hee hee. Dat klinkt er elke avond uit de boxen op een van de meest verschrikkelijke plekjes in de stad. Vele meisjes die net zestien zijn geworden proppen zich naar binnen om tussen de wanhopig jongens te zijn die alleen uit zijn op een one-night-stand. De breezers zijn niet aan te slepen en bezoekers zijn er ook genoeg.
Waar al dat verlangen naar hossen met z'n alleen zonder te kunnen bewegen vandaan komt is mij onduidelijk, maar het is erg in trek tegenwoordig. Nadat iedereen wilde après-skien in oostenrijk namen ze die gewoonte mee en tegenwoordig is de après-skitent de plek om aan een date te komen. Zij die op zoek gaan zullen altijd een meisje vinden dat met hen wil zoenen na het aanbieden van enkele breezers. De ene helft van de mensen weet niet meer wat ze gedaan hebben en de andere helft ook niet meer met wie.
Gezellig praten onder genot van een biertje is er niet meer bij, je moet nu hossen onder 'genot' van een breezah. Opgepropt bij elkaar zijn zoals de varkens in de bio-industrie. Als je er tussen staat merk je pas hoe vol Nederland af en toe is. Yoepie wat een feest