FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Alphas

TV-programma

Alphas is een zinderende actieserie van de schrijvers Zak Penn (The Avengers, X- Men: The Last Stand) en Michael Karnow. In de serie worden vijf gewone mensen bij elkaar gebracht om een bijzonder team van Alphas te vormen, mensen met unieke krachten die de mogelijkheden van het menselijke brein oprekken met bovennatuurlijke lichamelijke en mentale krachten tot gevolg.

Opererend binnen de Defense Criminal Investigation Service van het ministerie van Defensie (U.S. Department of Defense oftewel DOD), geleid door de uitstekende neuroloog en psychiater Dr. Lee Rosen (David Strathairn, winnaar Emmy Award en genomineerd voor Academy Award), een expert in de Alpha fenomenen, onderzoekt het team de zaken die gelinkt zijn aan anderen met Alpha-krachten. Terwijl de teamleden onder grote tijdsdruk werken aan deze nieuwe vorm van criminaliteit, moeten ze hun eigen persoonlijkheden en verschillen in achtergrond beschermen, zonder dat het hun ultieme missie om de vijand te pakken, in de weg staat.

Naast de voor een Academy Award genomineerde David Strathairn (Temple Grandin, Good Night and Good Luck), bestaat de cast uit Malik Yoba (New York Undercover, Why Did I Get Married?), Warren Christie (October Road), Laura Mennell (Watchmen), Ryan Cartwright (Mad Men, Bones) en Azita Ghanizada (Castle).

Genre Actie / Drama / Sci-Fi
Bedacht door Zak Penn en Michael Karnow
Looptijd 2011-
Aantal seizoenen 1
Programmastatus Lopende serie
Land van oorsprong Amerika
TV-zender van oorsprong Syfy
In Nederland uitgezonden op Syfy
Nederlandse uitzenddag Dinsdag
Meer informatie Alphas
User-waardering 4.6
Aantal stemmen3
Verdeling van de stemmen
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1266
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1265
special
Random Pics van de Dag #1264
special
Random Pics van de Dag #1263
review
Endless Ocean Luminous
©FOK.nl e.a.