De grote kerstprijsvraag 2012: uitleg en spelregels

 

header

Je begrijpt hopelijk dat we bij een prijsvraag als deze toch regels moeten stellen. We zullen dagelijks honderden deelnemers krijgen, dus we willen alles zo gestroomlijnd mogelijk laten verlopen. De belangrijkste regel is dan ook:

- Lees de regels goed door

Meedoen
- Om deel te kunnen nemen dien je (gratis!) geregistreerd én ingelogd te zijn.

- Ook deelname aan slechts één vraag of één dag is mogelijk. Elke goede inzending levert punten op, het niet of fout beantwoorden van vragen levert je geen minpunten op.

- Elke dag zullen de vragen en de opdracht als sitenieuws verschijnen op FOK!games.

- Alle antwoorden zijn terug te vinden op FOK!games, antwoorden gevonden op een andere site kunnen fout zijn.

- Elke vraag kan slechts één keer beantwoord worden en kan niet herzien worden, check je antwoord dus voordat je op verstuur drukt! Hier worden GEEN uitzonderingen op gemaakt. Je kunt elke vraag los insturen.

- De antwoorden op de vragen dienen uiterlijk 2 januari om 23.59 verstuurd te zijn.

- Samenwerken mag niet. We kunnen dit uiteraard tot in beperkte mate controleren, maar bedenk je gewoon dat we het zo leuk en eerlijk mogelijk willen houden voor iedereen. Iedereen mag één keer deelnemen met één username. Daarnaast mag er maar één user per adres meedoen. Bij meerdere deelnames door één persoon volgt algehele uitsluiting voor de prijsvraag. Op het gebruik of verspreiden van antwoorden op (prijsvragen)sites staat uitsluiting van de gehele kerstprijsvraag en reeds gewonnen veilingen zullen opnieuw geopend worden. In eerdere jaren zijn er mensen uitgesloten van de prijsvraag hierom.

- Er wordt niet gecorrespondeerd over antwoorden. Discussies op de site over de vragen zijn prima, maar uitgebreide mailwisselingen over individuele gevallen zijn helaas onmogelijk, net als het aanpassen van reeds ingezonden antwoorden. Bij het nakijken van de vragen wordt eventuele onduidelijkheid in de vraagstelling die in reacties is aangegeven meegenomen. In de antwoordenspecial na afloop kun je zien welke antwoorden precies zijn goed gerekend.

Opdrachten
- De opdrachten dienen uiterlijk 2 januari om 23.59 uur binnen te zijn (met uitzondering van de opdracht van dag 1). Afhankelijk van de opdracht kan deze via de site verstuurd worden, of per e-mail.

- Inzendingen voor de opdrachten kunnen gepubliceerd worden op FOK!games, houd daar rekening mee bij privé-foto's.

- Inzendingen voor de opdrachten moeten zelf gemaakt zijn. Indien ontdekt wordt dat dit niet het geval is wordt je uitgesloten van de gehele kerstprijsvraag en vervallen eventueel gewonnen prijzen.

Andere regeltjes
- De antwoorden op de vragen en/of opdrachten mogen niet gepubliceerd worden op FOK!games, het forum of een andere website. Wanneer dit wel gebeurt zal de betreffende user uitgesloten worden van deelname.

- De kerstveiling zal in januari van start gaan en minimaal een week lang lopen. De geplande startdatum van de veiling kun je zien aan de veilingitems, maar dit kan nog veranderen. Items hebben verschillende start- en eindtijden en de klok van de veiling kan afwijken van de klok op jouw computer. De veiling wordt in de antwoordenspecial aangekondigd.

- Mocht je vragen hebben over de kerstprijsvraag zelf of eventueel tegen (technische) problemen aanlopen dan kun je je ei kwijt in het speciale kerstprijsvraagtopic op het forum.

- Je hebt pas recht op de prijs als je de hoogste bieder bent én als winnaar staat aangegeven én je de punten ook daadwerkelijk kwijt bent. In andere gevallen zullen beide 'winnaars' hun punten terug ontvangen en gaat de prijs opnieuw de veiling in.

- In het geval van problemen door onbereikbaarheid van de site of andere technologische problemen die gelden voor (vrijwel) alle bezoekers kan de afloopdatum van een veiling verlengd worden, ook indien een veiling al afgelopen was in de tussentijd.