User wishlist 2011

Het jaar 2010 is voorbij. Een jaar dat wat games betreft goed in elkaar zat, met veel games die onze verwachting te boven gingen. Maar het nieuwe jaar is begonnen, dus is het tijd om vooruit te kijken. Op de planning van dit jaar staat genoeg om enthousiast over te worden en men hoeft zich geen zorgen te maken dat de verveling zal toeslaan. In deze top 10 hebben jullie aangegeven op welke games jullie je het meest verheugen dit jaar.

witcher

 

 

 

 

Titel: The Witcher 2: Assassins of Kings
Platformen: PC / PlayStation 3 / Xbox 360
Uitgever: Namco Bandai
Releasedate:

PC: 17 mei 2011 Xbox 360 / PS3: 2011

Op nummer 10 staat The Witcher 2: Assassins of Kings. Deel één werd over het algemeen zeer goed ontvangen en werd geprezen voor het diepgaande verhaal, de soundtrack en de mooie graphics. Als we de makers moeten geloven gaat deel twee veel beter worden dan het eerste en mogen we ons verheugen op een pareltje. De game moet namelijk een stuk minder lineair worden dan het eerste deel en tevens een stuk mooier. Het schijnt dat er 16 verschillende einden zijn in de game en alle conversaties in het spel zijn ingesproken, zelfs alle opties die de speler kan kiezen in het gesprek. In deel 2 volgen we wederom hoofdrolspeler Geralt in zijn strijd tegen de 'Witcher-like Assassins' en gaat het verhaal verder waar het eerste deel is gestopt, namelijk bij de aanslag op het leven van de koning.

De reacties: 

The_Substitute: "Hopelijk hebben ze bij CD-Projekt veel geleerd, en wordt dit deel alleen nog maar beter."

Nehalem: "Deel 1 met plezier gespeeld, ben benieuwd naar de opvolger"

HalloweenJack: "Deel één was redelijk en alles wat ik hiervan heb gezien/gehoord doet mij geloven dat het vervolg nog beter is."

Portal 2

 

 

 

 

Titel Portal 2
Platform(en) PC / PlayStation 3 / Xbox 360
Uitgever Electronic Arts
Releasedate 2011

Op nummer 9 staat Portal 2, de opvolger van een game die te vinden is bij de Orange Box van Valve. De Orange Box was een verzameling van de vijf nieuwste spellen van Valve. Portal was één van deze games, een puzzelspel waar je met behulp van twee portalen je een weg moest banen door verschillende testkamers. Het spel zat vol met gitzwarte humor en gortdroog sarcasme. We mogen ons nu verheugen op een tweede deel welke een stuk uitgebreider moet zijn, met nieuwe onderdelen zoals verschillende soorten gel die door de portals kunnen vloeien en tunnels die ervoor zorgen dat je vijanden door portalen heen worden gezogen. Het tweede deel belooft net zo humoristisch te worden als het eerste deel, wat een niet geheel onbelangrijk onderdeel is.

De reacties:

The_Substitute: "Portal, alleen dan drie versnellingen hoger, als ik alle filmpjes mag geloven. Krakende hersens ik wil"

Rossdale: "Ik vraag me af of de standalone game lang genoeg boeiend blijft om helemaal door te spelen."

 

 

Homefront

Titel: Homefront
Platformen: PC / PlayStation 3 / Xbox 360
Uitgever: THQ
Releasedate:

Maart 2011

Op nummer 8 staat Homefront. Homefront is een first person shooter die zich afspeelt in het jaar 2027. Noord-Korea heeft de Verenigde Staten bezet en maakt het tot een ware hel. De Verenigde Staten wordt op dezelfde manier aangepakt als Noord-Korea, hardhandig en elke vorm van opstand wordt keihard neergehaald. In Homefront zal de speler een rol krijgen in het verzet tegen de Noord-Koreaanse bezetting. De speler waant zich door prachtig ontworpen omgevingen, een meeslepend verhaal en een wereld vol actie.

De reacties:

Rossdale: "op de trailers afgaand gaat dit een spel naar mijn hart worden"

FinalD87: "Verschillende previews hebben me erg nieuwsgierig gemaakt naar deze game. En ik houd wel van ruig."

Infamous

 

Titel: Infamous 2
Platform: PlayStation 3 
Uitgever: Sony
Releasedate:

2011

Op nummer 7 staat Infamous 2, de opvolger van Infamous. Het eerste deel volgde het verhaal van Cole een koerier die niks te maken had met de enorme explosie die een stad bijna met de grond gelijk maakte. Cole overleefde deze explosie, maar niet geheel ongeschonden, sterker nog: hij kreeg er speciale krachten van. Hij kon elektriciteit manipuleren en het opslaan in zijn lichaam. Het werd zijn bron van overleven. Deel 2 volgt wederom het verhaal van Cole, maar dit keer is het geen terroristische aanslag die die mensen bedreigt, maar een donkere entiteit die na de vernietiging van een stad zijn ogen heeft gericht op andere steden om met de grond gelijk te maken. Cole zal nogmaals alles uit de kast moeten halen om de mensheid te redden.

De reacties:

Dr.Mikey: "Infamous vond ik een geweldige ervaring en ik kijk daarom dan ook uit naar het vervolg"

FinalD87: "Het eerste deel was erg verslavend, wat er onder andere voor heeft gezorgd dat deze game me mijn eerste platina trofee heeft opgeleverd. Ik ga graag aan de slag met Cole's nieuwe krachten."

Cyberia18: "Lijkt dezelfde stap voorwaarts te maken als Uncharted 1 --> Uncharted 2."