User wishlist 2011

LA

Titel L.A. Noire
Platformen PlayStation 3 / Xbox 360
Uitgever Rockstar
Releasedate 29 april 2011

Op nummer 2 staat L.A. Noire. Liefhebbers van elke vorm detective-series, boeken of games kunnen hun hart ophalen bij de nieuwe game van Rockstar. In de tijd van een opkomend Hollywood moet jij verschillende cases oplossen in het corrupte Los Angeles. Verwacht geen brave scheidingszaken, maar ontdek wat er allemaal echt loos is in de onderwereld van de stad. L.A. Noire valt vooral op door de fantastische gezichtsuitdrukkingen, met dank aan de techniek Motion Scanning. Hierdoor worden de ondervragingen een stuk realistischer. Rockstar kennende zal er ook genoeg actie zijn in het spel en zal de L.A. er ook echt Noire uitzien. Een duister Los Angeles waar je alles lekker van dichtbij kan bekijken? Yes please!

De reacties:

Rossdale: "een soort adventure van Rockstar... ik ben zeer benieuwd."

PBateman1978: "Sinds Heavy Rain hou ik weer enorm van adventure games, en deze belooft heel wat."

FinalD87:"Enerzijds weet ik niet wat ik moet verwachten van deze game, maar anderzijds verwacht ik dat dit, ongeveer zoals Heavy Rain eerder dit jaar, me positief weet te verrassen met zowel unieke gameplay als story-telling."

Edwinuss:"Rockstar, enough said."

 DE

Titel Deus Ex: Human Revolution
Platformen PC / PlayStation 3 / Xbox 360
Uitgever Eidos
Releasedate 25 februari 2011

De game waar jullie het meest op wachten is Deus Ex: Human Revolution. De game zal hetzelfde pad kiezen als zijn voorgangers, namelijk een first-person RPG waarin de personages in het bezit zijn van bovenmenselijke krachten. Het is mogelijk jouw personage te trainen in vier groepen: combat, stealth, technology en social. Opvallend is dat het spel compleet uit te spelen is zonder al te veel aandacht aan combat te besteden en waar je alleen de eindbazen neerhaalt met directe, fysieke krachten. Voor het eerst in de serie (dit is het derde deel) maakt het spel gebruik van een regenerating health model. Deze bewuste keuze is gemaakt, omdat de ontwikkelaars spelers je het niet al te benauwd wilden laten hebben in benarde situaties, opdat ze niet grote stukken opnieuw zouden moeten spelen. Ander opvallend detail is dat je soms overgaat op een third-person view, wanneer je dekking zoekt achter een muur of iets dergelijks. Al met al wordt het hopelijk weer een festijn van diversiteit en keiharde actie.

De reacties:

The_Substitute: "Als het ook maar enigzins lijkt op deel 1 (diversiteit), schaf ik 'm aan."

Rossdale: "ik wacht al jaren op dit vervolg. Het belooft een waar spektakel te worden"

Cyberia18: "Voor het eerst dat ik kennis maak met de serie maar de cyberpunk stijl in HR is helemaal mijn ding. Gameplay lijkt een mix tussen Mass Effect/Thief te gaan worden en het feit dat je een objective ook op meer dan één manier kunt behalen wekt alleen maar meer mijn interesse."

Nog niet overtuigd van deze nummer 1? Check de trailer hieronder.