Win een Roze Nintendo DS lite met Action Loop! GESLOTEN!!

Nintendo heeft met zijn Nintendo DS nieuwe doelgroepen aan weten te boren, want zelfs ouderen gebruiken het apparaatje om hun brein fit te houden met Brain Training. Ook is de Nintendo DS ontzettend populair bij de de dames door onder andere populaire titels als Nintendogs. De verkoopcijfers liegen er immers niet om inmiddels is meer dan 44% van al DS\'en in de handen is van een dame. Het is dus niet meer dan logisch dat we dit percentage nog een beetje willen opkrikken tijdens onze Girls Week een Roze Nintendo DS weg geven met het puzzelspel Action Loop

.

 


Waar staat Nintendo DS eigenlijk voor?
Het DS gedeelte in de naam staat voor Dual Screen. Zoals je op de plaatjes in dit artikel kunt zien kun je de DS openklappen en zie je twee schermen. Deze innovatie in handheld gaming biedt allerlei leuke nieuwe mogelijkheden die door veel spelontwikkelaars met veel enthousiasme worden aangegrepen. Het onderste scherm is daarnaast ook nog eens een touchscreen. Bepaalde spellen kun je hiermee gewoon met je vingers of de bijgeleverde stylus (het pennetje) spelen. Dit maakt het spelen van veel games leuker en makkelijker toegankelijk voor iedereen. Iedereen gebruikt immers wel eens een pen!

 



Actionloop: de game die je kunt winnen bij de DS!

Waarom interessant voor dames?
Veel games zijn specifiek bedacht voor vrouwen, maar stiekem vinden ze ook gretig aftrek bij de heren. In Nintendogs hou je je bijvoorbeeld bezig met het verzorgen en trainen van een puppy. Hoe schattig wil je het hebben? Een andere game die een brede doelgroep aanspreekt is Animal Crossing: Wild world. Hierin ben je bezig met het verzamelen van allerlei spulletjes voor je huis en onderhou je vriendschappen met de andere dieren in het bos. Daarnaast kun je door de draadloze verbindingsmogelijkheden van de Nintendo DS ook je vrienden en vriendinnen met Animal Crossing cadeautjes voor in het spel sturen. Hou je meer van een klassieke platformer met een vrouwelijk tintje dan is Super Princess Peach misschien wel wat voor jou.
Ook Actionloop (de game die je bij de DS kunt winnen) zal veel dames aanspreken als een leuke en kleurige puzzelgame, waarbij je met de stylus ronde steentjes moet wegtikken met maar liefst 60 levels. Timing en vooruit denken zijn de sleutels tot succes! Je kunt ook strijden tegen iemand anders in de multiplayer mode om de hoogste score. Een ideaal spel om kennis te maken met de mogelijkheden van de Nintendo DS!
Dit is uiteraard maar een fractie van alle games die beschikbaar zijn voor de Nintendo DS, maar er is dus voor iedereen wat wils!



De te winnen Nintendo DS lite!

Hoe kan ik die mooie roze DS met actionloop nu bij jullie winnen?
Om te winnen moet je een reactie onder deze special achterlaten met het antwoord op de volgende vraag:

Wat gooi jij uit je handtasje om plaats te maken voor de roze Nintendo DS Lite?

Deze prijsvraag loopt nog tot en met 18 februari 2007 23:59u. Om mee te kunnen doen dien je wel (gratis!) geregistreerd én ingelogd te zijn. Registereren kun je hier doen.