[FOK!-actie] Dagboek van een R&P-er schrijfwedstrijd

R&P 

In samenwerking met www.thema.nl hebben we een leuke actie bedacht waarbij de winnaars leuke prijzen krijgen!

De bedoeling is dat we het leven van een typische R&P-er gaan volgen voor één maand waarbij elke user één dag uit het leven van deze fictieve persoon schrijft. Aangezien het formaat een dagboek is en er een beperkt aantal dagen in een maand zitten zoeken we nog 10 users die mee willen doen. De users krijgen drie dagen om een stukje te schrijven volgens een bepaald schema (immers het is een dagboek dus er is een bepaalde volgorde/schema om te schrijven). Hier kan je al een aantal dagen lezen uit het dagboek van Lara. 

Het dagboek is van Lara Schuitema, Lara is 23 jaar oud en heeft twee zusjes. Ze heeft een paar goede hersenen en is de mooiste van het stel, met een figuurtje waar weinig onderhoud voor nodig is. Na succesvol het lokale VWO te hebben doorgelopen heeft Lara de grote stap genomen om diergeneeskunde te gaan studeren in Utrecht aangezien dieren altijd al een groot deel van haar leven hebben uitgemaakt. Ze deelt een studentenhuis met 5 andere meiden, elk met hun eigenaardigheden. Het studeren gaat alleen niet optimaal, na 3 jaar studeren zit ze vast in het tweede jaar. Voornamelijk omdat ze door de grote stap naar een grote stad een sociale angststoornis heeft gekregen waarbij vooral de angst voor kritiek van anderen (komt dat door haar verleden met haar vader?) een grote rol speelt, confrontaties met niet vertrouwde mensen leiden als snel tot paniekaanvallen. 

We schrijven 1 september 2008, het studiejaar is weer begonnen en na een rustige zomer in Utrecht doet Lara weer een poging haar 2de jaar af te maken, het moet nu, anders zal ze de opleiding moeten verlaten. Haar eerste tegenslag is dat haar ex-vriendje Bas ondertussen zijn stage is begonnen en moet assisteren bij het vak klinische pathologie. Hoe zal het Lara vergaan dit jaar, lees mee in haar dagboek en leef mee in het hoofd van deze onzekere meid die zich staande probeert te houden in het studentenleven van Utrecht.

 Aan jullie de taak om één dag uit haar leven op te schrijven in haar dagboek. Wat we willen is dat elk verhaal minimaal 500 woorden bevat en waarbij de eerstvolgende user het vervolg schrijft. De ingestuurde tekst wordt dan geplaatst op het forum (in R&P en TTK) en na afloop worden er 3 users gekozen die het 'Relatie spel' dat beschikbaar is gesteld door Thema.nl krijgen. Dit is een leuk spel om met z'n tweetjes je relatie verder uit te diepen. 

FOK!ers mogen uiteindelijk beslissen wie de winnaars zijn dus ook de crew mag meedoen. De prijscategorieën zijn:

- Originaliteit 
- Schrijfstijl 
- Plot 

Je kan je aanmelden om één dag te schrijven in het dagboek van Lara door een PM te sturen naar Re . Meepraten kan in dit topic.

Submitter:  Bron: FOK!