7 jaar FOK!

Icoon SitenewsVandaag, 1 oktober 2006, bestaat FOK! 7 jaar. Zeven jaar. Dat is lang voor internetbegrippen. 99% van de internetsites redden het geen zeven jaar. De reden is vaak dat de bezoekers die ze hebben niet trouw zijn en snel overstappen of niet meer terugkomen.

Op FOK! is dat anders. De FOK!kers zijn loyale users die allemaal een hobby (of verslaving) delen en zich niet snel laten wegjagen. Vele vriendschappen en huwelijken zijn gesloten op of via FOK!, het aantal FOK!babies (kinderen die zijn geboren uit relaties die ontstaan zijn op FOK!) is niet meer te tellen, users ontmoeten elkaar vaker en vaker in real life op een meeting, kortom; we zijn een community. Een dorp in het klein met een ons-kent-ons mentaliteit. Vaak hebben we goede tijden, soms wat mindere, maar over het algemeen is het gewoon erg gezellig en heeft iedereen het prima naar zijn zin.

De kracht van FOK! begon met een leuk concept dat toevalligerwijze aansloeg. Het succes kwam dankzij Big Brother. Het succes bleef dankzij de trouwe bezoekers. Het succes bleef beheersbaar dankzij de onuitputtelijke inzet van vele, VELE vrijwilligers. Een combinatie van factoren die toevalligerwijze op de juiste manier samen is gevallen en die gezorgd hebben voor de succesformule die FOK! is.

Begonnen met een simpele HTML-pagina nog vůůr 1 oktober 1999, gevolgd door een forum en echte frontpage op 1 oktober 1999 zijn we nu uitgegroeid tot een netwerk van (sub)sites die elk een vaste schare bezoekers hebben en die stuk voor stuk succesvol zijn. Voor en door de users gaat meer dan ooit op voor FOK! Met rond de 75 miljoen pageviews per maand behoren we tot de meest succesvolle en drukstbezochte sites van Nederland, het forum staat in de top 10 van de wereld. Dat is vooral het werk van jullie, de users, die ons trouw zijn gebleven en nog steeds zorgen voor meer en meer bezoekers elke maand. Onafgebroken al 7 jaar lang. Dat is ook vooral te danken aan de mensen die in hun vrije tijd hun best doen FOK! tot de leukste site van Nederland te maken en houden.

Bedankt, en laten we volgend jaar gewoon 8 jaar FOK! vieren