Petertje slechte bui ?

Volgens de heer Olsthoorn van Planet gaat het interview met Martin nergens over. Wat de heer Oolshoorn ontgaan is is waarschijnlijk dat er hier toch wel kritische vragen zijn gesteld aan Martin over de gang van zaken bij Veronica. Iets waar hij tot nog toe nou niet echt de kans voor heeft gehad om zich daarover te uiten.

"Ook Fokzine, de uitgave die Big Brother kritisch volgde, gaat overstag. Ze publiceert een interview met Martin en vindt dat onthullend. Het gaat, uiteraard, nergens over."


Gaat overstag ?
Er staat al weken lang een oproep voor Martin en Tara om zich te melden op de site. Ik zou van de heer Olsthoorn weleens willen weten op welke manier we dan overstag zijn gegaan ? We zijn nog steeds een site die kritisch tegenover sommige zaken staan, maar we hebben nog nooit beweerd tegen Veronica of wie dan ook te zijn. Dat staat zelfs letterlijk op de pagina's waar hij al eerder vol enthousiasme naar verwees.

Verder noem ik het NERGENS onthullend. Wel noem ik het openhartig, maar een simpel woordenboek erbij pakken en hij had het verschil in betekenis kunnen zien.

Het spijt me, maar ik deel het persoonlijke vendetta dat de heer Olsthoorn lijkt te hebben niet helemaal (wel deels )

Lees HIER het stukje van Peter. Het interview met Martin vind je HIER.
Submitter:  Bron: <a href="http://www.planet.nl" target="new" class="bron">www.planet.nl</a>