Tweakers.net down

Zoals sommigen misschien gemerkt hebben zijn tweakers.net en GoT momenteel onbereikbaar. We hebben hier geen idee wat het probleem is. Het lijkt erop alsof de root dir gewist is, maar dat hopen we in ieder geval NIET.
Femme is momenteel niet online, dus er kan ook niks aan gedaan worden op het moment, dus we zullen het even zonder moeten doen ben ik bang.
De sites zijn nog WEL bereikbaar met een omweggetje. Daarvoor moet je voor GoT even HIER en voor Tweakers.net even hier klikken.

We hopen allemaal natuurlijk dat 't snel gefixt wordt, maar voorlopig kunnen we alleen afwachten.
--------------------
UPDATE

Pair is zo aardig geweest om www.tweakers.net als vast te laten verwijzen naar een nieuwe server. (nog wel bij pair) Tweakers.net is dus NIET kapot ofzo. De database draait nog en Lisa.pair.com is ook niks mis mee. Het enige probleem is dus de domeinnaam. Femme is nu hard bezig om alles zo snel mogelijk naar de nieuwe server te verhuizen. (maar aangezien hij nu op een 100% brakke poeter zit gaat dat nog wel ff duren) Ondertussen is Tweakers.net dus gewoon bereikbaar onder bovenstaand adres. Voor Gathering of Tweakers precies hetzelfde. Ik hoop dat de tweakers onder jullie 't een beetje begrijpen en geen onnodige mailtje naar Femme gaan spammen.