Beautynieuws: Lipgloss bitches en bling-bling!

Street 'n Tweed make-up look van Sothys



Prijs: vanaf 11 euro
Wat belooft het? Een serie producten die couture uitstraalt, waarin materiaaleffecten en lichtcontrasten, winterpastels, warme kleuren en elektrische pigmenten met elkaar vermengd worden.
Wat doet het? De producten zijn qua kleur goed op elkaar afgestemd; grijs en paars/roze tinten staan centraal. Daarmee sluit Street 'n Tweed goed aan bij de huidige modetrends. Ik ben zelf vooral enthousiast over het zilver-grijze oogpotlood, met aan het uiteinde een sponsje om het streepje te vervagen. Perfect voor 'smokey eyes'.


Lancaster Revolcanic Deep Moisturizing Rich Cream



Prijs: 45,00 euro
Wat belooft het? Direct bij het aanbrengen krijgt de huid het gevoel alsof ze in een bad vol vocht gedompeld wordt. Ontspannend en comfortabel voor de zeer vochtarme huid.
Wat doet het? Lekker, lekker, lekker! Eigenlijk doet deze crème alles wat hij belooft: mijn huid voelt na gebruik lekker zacht en na een tijdje regelmatig aanbrengen blijven droge plekjes uit.


Yves Rocher Ginseng Actif Pour Homme



Prijs: vanaf 7,45 euro
Wat belooft het? Eenvoudige, doeltreffende producten speciaal ontwikkeld voor mannen.
Wat doet het? De producten hebben een 'groene' geur, lekker fris dus. Wij lieten de after-shave en de scheergel testen, en onze proefpersoon was niet ontevreden. Lekker, niet duur, en doet wat het moet doen!

(de bloemetjes op de achtergrond zijn van Silly Gifts)


Lipgloss Bitch borstel



Via Silly Gifts
Wat belooft het? Een borstel met een statement!
Wat doet het? Tja, borstelen! Niet meer en niet minder, maar wel in stijl!


Lush nieuws
Zoals vorige maand al aangekondigd, testen wij regelmatig een nieuw product van Lush. Deze keer stortten wij ons op een echt verwenproduct voor de wintermaanden en naderende feestdagen:

Ruby Red Slippers Bubble Bar Slice



Prijs: 5,25 euro
Wat belooft het? Bedenk dat je Dorothy bent, klik je rode slippertjes tweemaal tegen elkaar, beland in een heerlijk magisch rood glitterbad en laat je meevoeren door de sinaasappelolie, roos en anjerabsoluut.
Wat doet het? Ik houd de rode, glimmende Bubble Bar slice onder de badkraan, en binnen enkele seconden is mijn bad veranderd in een rood schuimend geheel. Het schuim is lekker zacht, en zo voelt ook mijn huid als ik na een half uur mijn bad weer uitstap. Toegegeven, ruim 5 euro is niet goedkoop voor één badsessie, maar wil je jezelf deze winter eens lekker verwennen kan ik Ruby Red Slippers echt aanraden! (Tip: houd de Lush winkels in de gaten, want de eerste twee weken van november is er een actie met deze Bubble Bar Slice!)


Lifestyle
Zo af en toe komen we dingen tegen die eigenlijk niets met beauty te maken hebben, maar die we jullie toch niet willen onthouden. Daarom zul je vanaf nu onder het kopje 'Lifestyle' regelmatig opvallende zaken op bijvoorbeeld modegebied aantreffen.

Swatch Side Charm



Prijs: 70,00 euro
Wat belooft het? Een onweerstaanbare eyecatcher voor stijlvolle vrouwen.
Wat doet het? Bling-bling! Een horloge met kleine, glimmende steentjes eraan. Misschien niet helemaal geschikt voor elke dag, maar voor de échte bling-bling freak natuurlijk een must!


All Star XHi detachable



Prijs: 119,95 euro
Wat belooft het? De onderkant is van suede, de bovenkant is gebreid. Zijn de koudste dagen voorbij, dan rits je de bovenkant er simpelweg af!
Wat doet het? Ik ben een 'All Star junkie', en leg mijn gympies aan het einde van de zomer altijd met pijn in mijn hart weg. Deze schoenen zijn een mooi alternatief, zowel voor de herfst en de winter als voor de lente.