Dead to Rights: Reckoning

Action!
Iets wat mijn aandacht trok waren de speciale action moves. Met een druk op de knop kan je op een hele sensationele manier je tegenstander ontwapenen. Verder kan je de meest spectaculaire duiken maken en daarna vanaf de grond schieten, of jezelf tegen een vijand laten duiken om hem vervolgens uit te schakelen. Met deze moves heb ik mezelf vreemd genoeg erg vermaakt. Je komt in de game namelijk bosjes met badguys tegen, dus ik kon mezelf prima bezighouden met het zo artistiek mogelijk omleggen van die gasten. Ook krijg je punten toegekend, dus krijgt de game nog een licht arcade tintje doordat je een uitdaging met jezelf kan aangaan door een hogere score te behalen.
<\/center>
Twee vingers in je neus
Toen ik eenmaal lekker in het spel zat vond ik dat ik het aardig volhield. Hier weer een vijand weggeknald, en daar werd weer een badguy opgegeten door Shadow. Ik vond het perfect vermaak. Nu moet ik toegeven dat ik niet \\\'s werelds meest getalenteerde gamer ben, maar ik begon me op een gegeven moment wel zorgen te maken. En na 3 uur spelen bleken mijn zorgen gegrond, het spel was afgelopen. Hoewel ik nu net een supercop mode had vrijgespeeld was ik niet van plan om de game nogmaals door te lopen. Nu weet ik zeker dat er mensen zijn die nog veel sneller door het spel heen komen, de uitdaging voor de gevorderde gamers is dus maar van korte duur.

<\/center>
Graphics en geluid
Iets wat mij zeker niet tegenvalt is de grafische kant van de game. Eindelijk is er weer een game die de grafische mogelijkheden van de PSP ook benut. De characters zijn goed vormgegeven, lichtrijke omgevingen (lampen, explosies) zien er goed uit en de animaties verlopen soepel. Vooral als je een speciale move uitvoert merk je dat de animatie soepel van het ene naar het andere moment overloopt. De laadtijden zijn daarnaast ook niet noemenswaardig lang, en ik heb geen moment last gehad van vervelende framedrops of vertragingen. Het geluid en de muziek in de game is echter vrij magertjes. De bekende schiet-, moord- en brandgeluidjes zijn natuurlijk aanwezig, maar zijn geen hoogstandjes. Ook mis ik opzwepende muziek wat voor mij altijd een welkome toevoeging is. Ook bij cut-scenes is er geen voice-over waardoor deze filmpjes een stuk saaier ogen.