Interview: Fajah Lourens

Mocht de kans zich serieus voordoen, zou je dan een acteer-carrière willen in Amerika? Hoe zou je dat dan met je dochtertje doen?
Dat is een hele goeie vraag. Ik denk dat ik daar dan zou moeten gaan wonen met haar en een aupair. Dit is heel moeilijk, omdat haar vader hier woont. Ik zou echt niet weten hoe we dat zouden moeten doen.

Je werd in het begin een beetje afgeschilderd als de vervanger of nieuwe Katja Schuurman om visuele redenen. Wat vind je ervan dat je
meteen tot "sexbom" werd gebombardeerd?

Het kan mij allemaal niet zo veel schelen. Mensen denken en doen toch wat ze zelf willen, daar kan je nou eenmaal niets aan veranderen.

Hoe combineer je de zorg voor je dochter met het werken bij GTST? Wordt er bijvoorbeeld rekening gehouden met schooltijden vanuit je werkgever of neem je haar nu nog mee naar de studio's? Of is er iemand die oppast of iets dergelijks?
Ze gaat naar school en ik, haar vader en de oppas halen haar op, wie er op dat moment kan.

Wat zijn je sterke punten en je zwakke punten in je werk?
Concentratie is een zwak punt, daar moet ik nog veel aan werken. Wat ik wel makkelijk kan is van de ene in de andere emotie te spelen, ik hoef daar nooit veel moeite voor te doen.

Wat vind je je lelijkste lichaamsdeel? En welke het mooiste?
Mijn handen, voeten en billen de mooiste en mijn ....... het lelijkst. Ik
zeg het lekker niet anders gaat iedereen er op letten.

Heb je zelf ervaring met het "Gooise matras" of heb je weleens dergelijke aanbiedingen gehad?
Wat bedoel je hier nu eigenlijk mee?

Je hebt net in Amsterdam een soort van Beauty/Fitness Salon ge(her)opend. Ben je actief betrokken bij de bedrijfsvoering van dit bedrijf, of hebben zij alleen handig gebruik gemaakt van jouw naam en verdien jij gemakkelijk een centje bij?
Ik ben echt parner geworden dat betekent dat ik actief bezig ben met alles in die salon, heel veel extra werk dus. Ik heb afgelopen maandag een spray cabine gezet in een bestaande zonnestudio aan de Westzijde 94 in Zaandam. Daar hou ik me verder niet echt bezig met de rest van de salon. Daar ben ik puur voor de spraycabine. Bij de figuresalon op de Buitenveldertselaan 36 in Amsterdam ben ik meer betrokken.

Daarnaast verdien ik niet gemakkelijk een centje bij, maar ik doe wel mijn best zo veel mogelijk te verdienen.