Interview: Robin (Idols)Ga je verder met je bandje of alleen?
Mijn bandje ligt eigenlijk al uit elkaar, het ging al een tijd iets minder.
In principe ga ik dus solo verder. Maar een aantal bandleden wil ik er wel bij betrekken. Omdat het ook goede vrienden van me zijn. Dus eigenlijk ga ik solo onder begeleiding van mijn band.

Hoe heet je band en hebben jullie een website?
Mijn band heet "Juezz". De naam is tot stand gekomen, nadat ik een tekst schreef voor een jazz/ blues nummer. Jazz en blues voegde ik bij elkaar, waardoor de naam "Juezz", ontstond. Een naam voor het nummer en uiteindelijk dus ook voor de band. We hebben geen officiele website.

Als het uit zou raken met je vriendin, zou je dan ooit een relatie aangaan met een fan van je?
Ik denk niet dat ik een relatie aan zou gaan met een fan. Maar ik zeg nooit nooit...

Welke clip en nummer had je gedaan als je niet was afgevallen was bij de top 40 show?
Als clip had ik gekozen voor "Give it away" van de Red Hot Chilly Peppers. Het nummer dat ik had gekozen was van een van mijn favoriete groepen.
Namelijke Bon Jovi, met de rustige versie van "It's my life".

Stel je hebt een hele dag hard gewerkt en komt 's nachts laat thuis. Het is rond half 3 in de nacht. Als je je auto parkeert en je tuin in loopt zie je een huilende fan voor je deur zitten. maar je bent doodop... en je wilt zo snel mogelijk naar je bed! Wat doe je?
Oei! Moeilijk. Ik zou zo wie zo aandacht besteden aan die Fan. Vragen wat er aan de hand is. afhangend van de ernst zou ik of die persoon mee naar binnen nemen om wat te drinken of te praten of ik zou een afspraak maken/uitnodigen
om een andere keer langs te komen, zodat ik echt aandacht kan geven. Maar dit alles zou natuurlijk allemaal afhangen van hoe erg het is.

Met wie van de andere Idols kandidaten zou je wel eens een duet willen zingen?
Ik zou het echt niet weten, ik ben iemand die liever samenwerkt met iemand, bijvoorbeeld een nummer schrijven. Voor een duet zou ik niet zo snel kiezen. Maar goed ook daarover zeg ik nooit nooit.

Hoe is de sfeer achter de schermen, in de blue room?
Heel erg gespannen, maar toch ook wel heel relaxed. Een sfeer waarbij iedereen gewoon heel erg graag wil.

Hopelijk volgen de overige ex-Idols finalisten spoedig met hun antwoorden